XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör dina Pecs verkar större


Pecs är musklerna i bröstet, och det enda sättet att få dem att verka större är att faktiskt göra dem större genom att äta rätt och motionera. Det finns två typer av bröstmusklerna som är belägna intill varandra för att bilda varje pec. Dessa muskler är viktigt att arbeta ut eftersom de lägger till massa och tjocklek för kroppen. Men många nya weightlifters fokusera på dessa muskler och överansträngning dem när de först börjar träningen. Om du vill att dina pecs att se större, är det bäst att arbeta ut dem med hjälp av vikter två gånger i veckan.

Instruktioner

Bänkpress

1 Ligg ner på ett träningspass bänk på ryggen. Se till att fötterna kan röra golvet och att vikt bar uppradade även med dina bröstmuskler.

2 Förläng armarna och ta tag i baren. Dina händer bör vara ungefär axelbrett.

3 Lyft bar något så att du helt stöder den med PEC muskler.

4 Sänk baren så det är parallellt med dina bröstmuskler och sedan höja upp den igen. Gör två uppsättningar av denna övning. Varje uppsättning bör ha sju upprepningar. Använd tillräcklig tyngd att det är en utmaning för dig, men inte så mycket vikt som du inte kan lyfta den utan hjälp. När du börjar ut, försök att lyfta 60 procent av det totala belopp som du kan lyfta endast en gång. Till exempel, om du kan göra en upprepning på 100 pounds, sedan göra uppsättningar med 60 pounds.

dips

5 Stå framför dip maskinen så din framsida är vänd mot maskinen. Ett dopp maskin är en fristående metallanordning med två handtag. Det finns inga vikter på maskinen och inga rörliga delar.

6 vila händerna på toppen av handtagen och höja sig upp i luften med armbågarna raka.

7 Dra greppet så att dina händer är säkert hålla handtagen.

8 korsa benen och sakta sänka din kropp tills armarna är böjda vid 90-graders vinkel.

9 Sträck ut armarna för att återgå till utgångsläget. Gör två uppsättningar av denna övning. Varje uppsättning bör ha sju upprepningar.

hantel Flys

10 Ligg ner på bänken på ryggen. Vara säker på att dina fötter kan röra vid golvet, och be en vän att lämna dig hantlar.

11 Vänd händerna så att handflatorna är uppåt och böjer armbågarna i 45 graders vinkel.

12 Ta hantlarna ihop så att de möter direkt ovanför bröstbenet, hålla armbågarna böjda på samma 45-graders vinkel.

13 Sänk hantlarna långsamt så att du hamnar i samma läge som i steg 2. Gör en uppsättning av denna övning. Uppsättningen ska ha sju upprepningar. När du börjar ut, försök att lyfta 60 procent av det totala belopp som du kan lyfta endast en gång. Till exempel, om du kan göra en upprepning på 100 pounds, sedan göra uppsättningar med 60 pounds.

Tips

  • arbetar alltid med en vän som kan upptäcka dig så att du inte blir skadad.
  • Lyft aldrig mer vikt än din kropp klarar av. Detta kan leda till muskel, senor och ligament tårar.