XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

handikapp Programs


Handikapp används av amatörer för att visa sin kompetens. Även om den exakta sättet att beräkna dem kan variera från land till land, i allmänhet nackdelar hittas genom att få en netto poäng från antal slag som faktiskt används för att fullborda en course.Using exakt matematisk formel för att bestämma ett handikapp, och sedan hålla en logg av det, kan vara irriterande tidskrävande för amatör. Ett antal program (några gratis) finns tillgängliga som gör att du kan beräkna ditt handikapp och hålla koll på det lättare.

StatDoctor

StatDoctor programvara gör statistik, handikapp och allmänna spel förbättring, allt i ett program. Den finns för både Mac och Windows. Ett handikapp rapport kan göras från både nio- och 18-hålsbanor. Alla handikapp poäng är inofficiell. Få statistik genom att ange round Information från spel i ett program styrkort, vilket är precis som en vanlig golfbana styrkort. Mjukvaran kan sedan generera ett handikapp rapport, eller "doktorns Analysis" rapport, som bryter ditt spel ner i områdena körning, närspel och förhållningssätt. Dessutom StatDoctor erbjuder tips för att förbättra ditt spel. Från och med 2010, är ​​StatDoctor $ 29 för att köpa med check eller postanvisning eller $ 33 med kreditkort. Du kan ladda ner en gratis demoversion från StatDoctor webbplats, vilket gör det möjligt för 10 rundor för att föras in och har inga tidsgränser.

Golf "Handy" Cap Plus

Golf "Handy" Cap Plus tillåter användare att inte bara beräkna poängen utan även för flera klubbar och turneringar. Programmet kommer att skapa en officiell USGA (United States Golf Association) handikapp för antingen nio eller 18 hål och kommer att skapa revisionsrapporter och styrkort. Golf "Handy" Cap Plus kan hitta närmaste hål markörer, göra lagspel och beräkna Callaway handikapp. Flera golfspel också ingår. Från och med augusti 2010, är ​​programmet endast tillgängligt för Windows. Ladda ner en demo av version 8 gratis från Loft Software eller köpa programmet för $ 15.

Handikapp System 2010

Handicap System 2010 använder ett kalkylblad-liknande gränssnitt för att hålla reda på valfritt antal golfare, från en till 999.999 per roster. Programmet låter dig skapa ett obegränsat antal listor och kan sortera dem på ett antal olika sätt, såsom ålder eller kön. Du kan hålla koll på många bitar av information med handikappsystem, inklusive adress, telefonnummer, e-post, ID-nummer, födelsedag, avgifter, utslagsplatser, hål, kurser spelat, namn eller handikapp. Du kan också skapa anpassningsbara fält. Handikapp skapas enligt USGA formel. Det kan emulera Royal Canadian Golf Association handikapp, även om dessa inte är officiellt och är inte certifierade. Du kan ändra beräkningsmetoderna och även göra dina egna nackdelar med dina personliga parametrar. Priset beror på antalet spelare. Från och med 2010, programvara för obegränsat spelare är $ 197, medan Lite-versionen, som kan hantera upp till 25 spelare, är gratis att ladda ner från Golf Software.