XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Barn säkerhetsregler för kyrkor

Många familjer se kyrkan som en fristad för vuxna och barn, men inte alla följer samma beteende på deras hus för tillbedjan. En av de större bekymmer är att låta ditt barn att vara utan tillsyn med vuxna medlemmar i din församling som kan missbrukar ditt barn. Genom att följa säkerhetsregler och se till att ditt präster tar barnsäkerhet på allvar, kan du se till att en kyrka är en säker och andlig plats för alla medlemmar i familjen.

ständig övervakning

Att låta ditt barn att ströva hallar, besöka badrummet ensam och tillbringa tid utan tillsyn medan du dyrkar kan sätta ditt barn i riskzonen. Oavsett om ditt barn behöver använda toaletten eller övergår från ett kapell inställningen till ett klassrum, stanna hos henne. På så sätt vet du vem hon är med och att hon är säker när hon går runt byggnaden.

öppna Klasser

Om ditt barn går i söndagsskola eller annan barncentrerade del av dina gudstjänster, insistera på att din församling institutet en öppen klassrum politik. Dörrarna till rum som används för undervisning av barn bör förbli öppna, så att föräldrar kan slinka in eller kontrollera sina barn när de vill. En lärare som insisterar på en stängd dörr bör ta upp en röd flagga för barnsäkerhet. Utnyttja en öppen dörr politik också. Sitta i klasser eller går förbi varje 10 eller 15 minuter för att kolla upp på ditt barn.

vuxna Kontroller

Barn är ofta runt vuxna i kyrkan och du måste vara säker på att de vuxna är pålitliga. Låt aldrig ditt barn att vara med en vuxen på egen hand. I själva verket, med lärare, pastorer och andra vuxna arbetar i par när de interagerar med barnen är en smart idé. Din kyrka bör också köra regelbundna bakgrund och referenskontroller av vuxna som arbetar med barn i en plantskola, söndagsskola eller instruktör kapacitet. Gör en punkt att lära känna ditt barns lärare och andra vuxna som han interagerar med när du bege dig till kyrkan.

Prata med barn

Ett av de bästa sätten att hålla ditt barn säkert i kyrkan är att tala om regler för säkerhet innan din gudstjänster. Berätta ditt barn vad som väntar och hur man skall reagera om en vuxen eller annat barn får henne att känna sig obekväm. Påminn ditt barn att hon kan berätta allt som händer i kyrkan och du kommer inte att vara arg och institutregler för klibbar ihop när byggnaden. Prepping ditt barn innebär att du sätta din familj i kontroll av säkerheten när du är i en kyrka inställning.