XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa Handskar för ridning cyklar i Kanada


Kanadas kalla och våta årstider gör det obekvämt att cykla utan anständiga handskar. Cykel handskar bör vara lätta och bekväma. De fungerar för att förhindra blåsbildning och hålla händerna varma och torra. Handskar ger också extra grepp under våta eller extremt kallt väder när styret tenderar att bli mycket hala. Detta gör det möjligt att behålla kontrollen över cykeln och förhindrar olyckor.

Auclair cykelhandskar

Auclair Cykelhandskar rekommenderas av kanadensisk cykel tidningen pedalmag.com för cyklister med en kort finger profil. Auclair handskar har gel padding och neopren ansamling av inflammatoriska celler för extra komfort. Handsken är tillverkad av yttertyget med ett nät som gör att händerna andas naturligt. Du kan köpa Auclair cykelhandskar från sportartiklar butiker och specialbutiker över hela USA och Kanada. Från och med 2010, priserna är $ 30 och uppåt.

Louis Garneau Typhoon Handskar

Kanadensisk kläder tillverkaren Louis Garneau erbjuder en rad handskar utformade för att tåla kanadensiska väder. Enligt canadiancyclist.com, Louis Garneau erbjuder några av de bästa kallt väder redskap för cyklister, med Typhoon handskar som är de varmaste handskar som erbjuds av företaget. Typhoon handskar tillverkas i tre skikt: ett Drytex mikroinsats; ett mellanskikt tillverkat av thinsulate; och ett vatten och vindtät yttre skiktet. De Drytex lagerfunktioner för att dra fukt från huden, medan thinsulat lageröverföringar som fukt samtidigt hålla händerna varma. Det yttre skiktet är vindtätt och tål 10 000 mm vatten i en 24-timmarsperiod. Typhoon handskar är formade för att din hand naturliga kurva och anses vara mycket bekväm. Handske palmer är täckta med så kallade "Fish Grip" för att ge extra grepp på styret och även har en liten ventil för att förhindra överdriven handsvett. Från och med 2010, handskarna detaljhandeln för ungefär $ 70 på sportartiklar butiker över hela Kanada och USA

Pearl Izumi Pro Hummer Wind Mitt

Pearl Izumi Pro Hummer Wind mitt cykelhandskar fick en 5-stjärnor från bicycling.com och rekommenderades som "Gear of the Day" av webbplatsen i november 2009. De vantar är tillverkade av olika skikt av nylon, polyuretan, polyester och elastan . Dessa handskar har en vadderad läder handflata för att minska vägtrafik vibrationer och ett ventilerat nätmaterial att låta dina händer att andas. Två extra vattentäta och vindtåliga lock är undangömt i stretch fickor nedanför knogarna på varje handske. Bära dessa under våta säsonger i Kanada för att ge extra vatten och vindskydd. Pearl Izum Pro Hummer Wind Mitt handskar finns på sportartiklar butiker för ca $ 45.