XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får Abs som Megan Fox


Den kroppsdel ​​som alla meddelanden om Megan Fox (som om de inte märker alla det) är hennes abs. Hon har upprepade gånger sagt att hon inte gillar att träna, så du kanske undrar hur hon fick abs sådär för transformatorer och hennes andra filmer. Oroa dig inte; Jag har hittat det för dig. Så sluta vara fet och använda denna träning för att få platt abs!

Instruktioner

En uppvärmning. Uppvärmningsfasen är att frigöra fettsyror från fettceller så att de är de som kommer att användas under den del av träningspasset hög slag. Börja med att göra fjärils crunches (normala crunches med böjda knän.) Gå sedan till plankor. Den coolaste artikeln jag har sett på detta som bryter träningen ner är http://ezinearticles.com/?Planks,-Awesome-Abs-Without-Doing-Crunches&id=1708526 . Den viktigaste delen av detta, och den del jag kommer att upprepa om och om igen, är att öka antalet du gör varje enskild träning. Så du har att föra skriftliga anteckningar. Ditt mål bör vara 5 mer varje gång.

2 verksamheten. Nu när pulsen är upp och ditt sinne är rätt, låt oss komma in i det. Sätt lite cool, snabb musik och förbereda sig för att gå gå gå i 15 minuter. Cykel sparkar, mini benlyft, knä ups, stående hissar ben och boll benlyft. Du kan Google alla dessa villkor. Om jag berättade om alla av dem, skulle denna artikel vara 7 sidor lång! Min insats är att din feta arsle vet vad de är; du behöver bara några motivation att göra dem. Väl hur om dating filmstjärnor och har killar fawn över dig och köpa dig saker? Är det motivation nog? Komma igång!!!

3 svalna. Det är när dessa fettsyror du släppt kommer att få brännas upp. Avsätt 30-45 minuter cykling att göra det. Detta är en absolut nödvändig del av träningen, så börja inte agerar skissartade nu. Det är när du ner i vikt. Hälsosam viktminskning bygger på snabba rörelser följt av utökad långsam rörelse. Det kommer också att se till att du gå ner i vikt utan att få alla skrymmande.

Tips

  • Så det är ... en timme om dagen ... direkt från Megan Fox!
  • Du kan behöva slå pojkarna med en pinne efter 3 månaders detta !!!! LOL