XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Viktökning kosttillskott används för en mängd olika skäl. De är oftast tillgängliga online och i hälsokostbutiker, komplettera butiker, sportaffärer och andra leverantörer som säljer motion och hälsoprodukter. Kostnaden beror på mängden av tillägget du köper. Använd inte vikt kosttillskott utan att rådfråga en läkare eller sjuksköterska.

Fungera

Människor använder viktökning kosttillskott för att gå upp i vikt av många skäl, bland annat sport eller bodybuilding. De kan också behöva helt enkelt att få mer tyngd att bli friska, såsom i fallet med AIDS-patienter eller de med Crohns sjukdom.

typer

Typer av viktökning kosttillskott innehåller kreatin, proteinpulver, måltidsersättning pulver, L-glutamin, och "Gainer", som är en annan pulver särskilt utformade för att hjälpa människor att gå upp i vikt.

effekter

Dessa tillägg hjälpa människor upp i vikt genom att öka deras kaloriinnehållet när man äter tillräckligt med mat för den önskade dagliga kalorivärde är inte möjlig.

missuppfattningar

Personer som använder kosttillskott för att gå upp i vikt kanske inte inser det extra arbete som krävs för att faktiskt gå upp i vikt. För att sätta på muskel vikt, är det nödvändigt att arbeta ut fem till sex gånger per vecka samtidigt som proteinpulver, L-glutamin, eller kreatin, eller det kan vara negativa effekter.

Varning

Viktökning kosttillskott kan ha negativa effekter, särskilt när du använder kreatin. Dessa effekter kan inkludera förändringar i humör och hjärtfrekvens, dehydrering, muskelkramper, och värmeslag.