XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nakenbad går simma i din födelsedag kostym i stället för baddräkten. Du behöver inte vara en nudist, en exhibitionist eller en högskolestudent att njuta av att ta en mager dopp. Människor i alla åldrar, kön och kroppsformer njuta naken simning.

Instruktioner

1 Känner till lagen. Offentlig nakenhet är olagligt i USA. Det sista du vill ska hända är att ha din skinny dip avbryts av poliser med handbojor vill ta dig ner till stationen.

2 Använd en privat pool för nakenbad som ligger bakom en palissad staket eller annat stängt från offentligheten. Se till att inga barn är närvarande när du går magert doppa.

3 Ta en mager dopp i en privat avskild strand om du har turen att ha en tillgänglig för dig. Träd och buskar kan ibland ge den perfekta platsen för en naken simma.

4 Semester på en nudist koloni eller besöka en nakenbad om du föredrar att vara mer öppen eller offentligt när du är nakenbad.

5 Hitta varmt vatten. Om du är blyg om nakenbad det sista du vill göra är att stå vristen djupt i iskallt vatten medan du arbetar upp modet att göra steget. Stränderna i Mexikanska golfen är perfekt vattentemperaturer för en snabb mager dopp.

Tips

  • Om du blir generad när det blir dags att ta av dig kläderna för din simma, blunda. Så småningom får du van vid känslan av att vara naken i vattnet och att kunna njuta av det.