XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bra Baddräkter för en stor Butt

Det är aldrig roligt baddräkt handla när du känner självmedveten om en viss kroppsdel. Om din rumpa är större än du vill för sommaren, ta hjärta - det finns en viss baddräkt snitt, färger och mönster som kan krympa baken samtidigt expandera ditt självförtroende. Nyckeln är att hitta en som smickrar alla delar av kroppen, är väl utrustade och bekväma och kommer att hålla upp stranden eller poolen.

One-Piece Wonder

Välj ett stycke V-ringad kostym som drar ögat uppåt och bort från din rumpa. Axelbandslösa är också ett bra val som ger den har byst stöd som lyfter och accentuerar. Ett annat alternativ är en vintage-glam kostym med ruching som täcker bakom området och stannar bara en bit nedanför botten. Det viktiga är att se till att det inte sträcker sig längre än en tum förbi din bum. Om den nedre halvan har en inbyggd kjol, är det viktigt att de byst och magen områden passar bra. Om dräkten minsta lite löst, kommer kjolen vara för stor och kommer att sluta utvidga utseendet på din botten.

Bantning färger och mönster

Mörka färger, såsom marin, svart, choklad och crimson hjälp dölja en större rumpa. När du bär en tvådelad, färg blockera din kostym och bära mörkare nyans på undersidan. Du kan fortfarande bära fräscha, fruktiga färger - välj citron, melon, körsbär, lime och mandarin nyanser i små mönster och mönster. Tricket är att engagera ögat i mönstret och dra uppmärksamheten bort från dina mindre än önskvärt funktioner. Ett annat bra sätt att göra detta är att ha en fast nedre halvan och en mönstrad övre halvan som styr blicken bort från bakom. Bära komprimering tyger och förstärkta paneler bidrar också till att minimera och forma din baksida.

Typer av tvådelade dräkter

Du behöver inte nödvändigtvis ett stycke för att täcka din rumpa; rätt storlek tvådelade kan vara lika smickrande så länge du bär rätt storlek. En styrelse kort är en fylligare skuren botten som stöder den bakre och höfter när du går, och kan fyllas med en söt bikini, sport eller Tankini topp. Dessutom hjälper en grimma-stil topp för att balansera dina axlar och höfter, koppla ihop den med en högre skuren botten för att ge en smickrande ben-förlängning effekt. Dessutom kommer justerbara band eller band på bikini sidor kan du hantera den täckning för en korrekt passform.

Det är i Detaljer

Tiers, draperingar och ett imperium midjan lyfter ögat bort från din nedre halvan. En i ett stycke kostym som har en en-skuldra slips eller bandet gör samma sak. Volanger också lägga lite stollig till din kostym och fungera som ett bra sätt att dra ögat uppåt när krage är nere centrum nära bysten. Kom också ihåg att utskärningar, utsmyckningar, broderi, glänsande metalliska accenter och andra motiv är bra tillägg och kan skickligt användas på en baddräkt att avleda uppmärksamheten från en större bum. Om allt annat misslyckas, är en ren sarong alltid ett utmärkt alternativ för att hjälpa dig att känna säker och bekväm.