XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bär & Boat utombordsmotorer


Marina arbeten och båt verkstäder använder flera metoder för att bära och båt utombordare. Många använder bärbara montrar som har fyra hjul för att bära större motorer. Vissa butiker använder en dolly för att bära mindre motorer från en plats till en annan. Manipulera en utombordsmotor mellan en dolly och båten sker med hjälp av ett mekaniskt system. Utombordsmotorer är toppstyrda och kan vara besvärligt att hantera för hand, även med flera starka kroppar. Ta några steg för att ställa upp en överföring och båt system för utombordsmotorer sparar tid och ansträngning.

Instruktioner

1 Bär en utombordsmotor med hjälp av en dolly som är utrustad med ett monteringsblock mellan sidoskenorna av dolly. Blocket kan vara en bit inramning timmer eller tjock plywood. Borra de block och sidoskenor av dolly och använda 1 / bultar 4-tums diameter med brickor och låsmuttrar för att fästa blocket precis under handgreppet.

2 Lägga dolly ner och ha en assistent hjälp manöver motorn på blocket. Dra motorn klämmor till blocket och har assistenten hjälpa till att lyfta dolly upprätt. Har assisterande fungera som en spotter och hjul vagnen på plats.

3 Lyft en utombordsmotor från en dolly eller båten rigg en overhead block och talja i ett garage eller carport. Använd 3-tums remskivor diameter och 1/2 tum flätade rep som linjerna. Fästa en stålkrok till den nedre änden av raden.

4 Skaffa en utombordsmotor sele eller motor hänger från en marin leverans eller utombordare försörjningen. Montera selen runt motorn och anslut block och talja kroken innan lossa klämmorna motor på båten eller dolly. När du tar bort utåt från en båt, koppla bort bränsleledningen och styrlinorna och koppla den elektriska adapter innan du lyfter motorn.

5 Använd block och talja för att lyfta den yttre på plats vid dolly eller ovanför motorfästet på båten. Har en spotter styra motorn och sänk den tills vikten stöds av dolly eller motor mount. Dra åt utombordsklämmor motor innan du tar bort selen.