XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Australiens levande och tillgängliga östkusten stranden städer dra mer publik än de vidsträckta öknar i Western Australia. På den södra spetsen av Golden Outback, en åtta timmars bilresa öster om Perth, är Esperance en strand lover dröm, i en avskild miljö. Natur aficionados och campingentusiaster bosätta sig i spåret på den här avslappnade kustnära skönhet, som har gott om alternativ för utforskning och upptäckt.

strand Aktiviteter

Stellar stränder och kuster ge Esperance primära dragning. Vattenlevande aktiviteter finns på de många vikar längs kusten. Head to Blue Haven Beach och Twilight Cove för en avkopplande snorkel. West Beach och Observatory Beach har de bästa vågorna för surfare. Tour företag i staden kan boka segling och charter fiske och ordna en helikoptertur över det spektakulära landskapet. Utforska kusten på cykel, eller kör ut till spåren av Esperance s mountainbike park.

National parker

Kör 30 miles öster om Esperance till Cape Le Grand National Park, hem Lucky Bay, känd som Australiens vitaste Beach. Här ser den mjuka sanden och känns som babypuder, och havet är så klart att du kan se tårna oavsett hur långt ut du simma. Du kan läger vid sidan av viken. Gentle vandringsleder kantar kusten av parken, vilket leder till mindre utforskade stränder. Venture ner vägen mot dolda viken Hell Bay och fortsätter genom klipporna på dess ännu mer avlägsen släkting, Little Hellfire Bay. Kör längre österut till lägret och vandra lika natursköna spår av Stokes National Park och Cape Torra National Park.

Great Ocean Drive

Inte att förväxla med Great Ocean Road i Victoria, Great Ocean Drive består av 24 mil slinga som tar dig förbi några av Esperance interiör höjdpunkter. Förundras över Pink Lake, som får sin färg från en alger i vattnet som inducerar godis-färgade nyans. Besök en fågel och djurpark och en oliv gård, och ta bilder på de natursköna reserver och utsiktspunkter.

Woody Island

Kryssning för dagen eller tillbringa natten undangömt i en eko-resort på Woody Island National Park. Bara en 30-minuters båttur ut till ön från staden Esperance ger dig denna avlägsna vildmark full av aktiviteter. Strosa längs kusten, bada i havet och vandra natursköna stigar. Andas in den friska doften av eukalyptusträd innan segla tillbaka till Esperance. Håll ögonen öppna för delfiner och sälar längs vägen.