XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bär hockey benskydd


Alla som någonsin haft en unge spela ungdom hockey vet att komma klädda i hockeyutrustning är en mödosam process. Eftersom de är oftast begravd under och bakom en massa annan utrustning, benskydd är ofta den första delen av maskinvaran en spelare remmar på. Som sådan, att sätta dem på och bära dem på rätt sätt är ett måste.

Instruktioner

1 Se till att dina benskydd är korrekt storlek. Hockey benskydd bör nå från knäet till den övre kanten av din skridsko.

2 Med benet förlängs utåt, placera smalbensskydd över framsidan av smalbenet, med flexibla leden för knäet vakten sitter strax under knäskålen. Se till att alla remmar hänger åt sidorna.

3 Dra remmarna bakom benet och ansluta dem. De flesta ungdomar hockey redskap kommer att ha enkla kardborreband, medan äldre spelare kommer oftast hitta knäppen eller knappar på sin utrustning.

4 Dra åt banden precis tillräckligt för att hålla skenbensplattan från att glida upp eller ner knäet. Det bör finnas ett visst spelrum runt sidorna för att medge för muskelsammandragning och blodcirkulationen.

5 Dra dina hockey strumpor över fötterna och benen. Se till att varje smalbensskydd glider inte till sidan av benet och förblir centrerad på framsidan av smalbenet.

6 Dra dina hockey byxor upp över benen och säkra dem runt midjan med ett gummiband eller hängslen.

7 Sätt på dig skridskorna och snörning dem. Den nedre läpp benskydd bör vila innanför tunga skridskon.

8 Ta benskydd tejp och linda den runt vaden på utsidan av strumpan för att ytterligare säkra benskydd. Linda en tejpbit tätt runt toppen av skenbensskyddet strax under knäet, och en annan bit runt toppen av kängan och botten av skenbensskyddet. Vissa företag erbjuder benskydd band, men de flesta spelare kommer att sysselsätta samma grepptejp som de använder för sina klubbor.