XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En mängd olika hem träningsutrustning är tillgänglig, men ofta människor inte har plats i sina hem för skrymmande maskiner. Brist på utrymme bör inte vara en ursäkt för att inte arbeta när prylar som motstånd band är billiga, effektiva och lättillgängliga. Liten och kompakt, kan du även ta motstånd band med dig när du reser. Dessa band ger spänning som krävs för att arbeta med muskler och är praktisk för nybörjare.

Utrustning

Motstånd band kan vara användbart i att arbeta på alla delar av kroppen, och de är särskilt effektiva utövar benen. Banden är faktiskt rör med bifogade handtag och kan köpas i kit som erbjuder olika grader av motstånd. De flesta övningar kan utföras stående eller liggande på golvet, men vissa kan kräva förankring bandet till en dörr. Leta efter ett ankare som kan fästas till toppen, sidan och botten av dörren. Vissa övningar kan kräva vristrem.

Motstånd band uppsättningar kommer ofta med en dörr ankare och instruktions-DVD. Övningarna bör upprepas efter din erfarenhet och förmåga, motstånd av bandet du använder och instruktionerna.

knäböj

Denna övning mål lår. Sätt fötterna på bandet axelbrett isär. Håll handtagen i dina händer och dra upp dem framför dig, hålla armbågarna nära kroppen i en bicepscurl läge. Sakta sänka din kropp i en knäböj som om du satt ner, hålla knäna bakom tårna. Sakta återgå till stående ställning. Upprepa.

utfall

Utfall rikta lår. Stå rak med ett handtag av bandet i varje hand i axelhöjd och motståndet bandet framför dig. Slip mitten av bandet under vristen av din högra fot. Upp med händerna för att dra åt bandet och hålla den på plats, ta då steget med höger fot, sänker din kropp och böja höger knä i ett utfall position hålla vänster knä böjd bakom dig. Återgå till stående ställning. Börja med grunda utfall i början. Upprepa, sedan växla till den andra foten.

utsidan av låret

Ligg på rygg på golvet håller benen rakt upp med motstånd band lindade runt vrister. Kors och tvärs banden och öppna benen i sidled så långt som möjligt.

En annan yttre lår övning kräver användning av en dörrankare. Fästa bandet till dörren enligt instruktionerna. Sitt på golvet med händerna bakom dig, stärkande din kropp. Sätt vänster ben i bandets ankelbandet. Bandet bör vara över höger ben. Sakta vänster ben ut åt sidan, håll kvar av tre, sedan föra den tillbaka till utgångsläget.

Inre lår

Liggande på rygg, håller resistens band i båda händerna med bandet runt vristen av en fot. Upp med händerna tills du känner spänning. Sakta benet ut åt sidan så långt du kan, sedan tillbaka. Upprepa, sedan byta till det andra benet.

En annan övning för den inre låret kräver en dörr ankare. Följ instruktionerna för att bifoga ditt band till dörren, sedan glida din högra fot i en av de vristrem. Stå, hålla fast vid baksidan av en robust stol. Sakta höja din högra benet ut åt sidan, sedan föra den tillbaka över din stående ben. Upprepa, sedan byta till den vänstra foten.

vadpress

Med ditt band fäst vid dörren, står med ryggen mot dörren och ett handtag i varje hand. Sakta höja upp på tårna, håll i fem sekunder, sedan sänka hälarna.