XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar Fire Escape Stegar i sovrumsfönster


Trappor kan bli blockerad vid en brand, jordbävning eller andra hem nödsituation. Om så är fallet, kan övre våningar fönster vara familjens enda utrymningsvägar. Om du installerar brandstegen stegar i sovrumsfönster, kan din familj fortfarande evakuera huset snabbt och säkert.

Instruktioner

Förbered ditt hem

1 Kontrollera alla övre våningar sovrumsfönster för att vara säker på att de öppnar lätt.

2 Olje metall sovrum fönsterkarmar att låta fönstren kan öppnas lätt. Kom ihåg att dina barn är inte lika stark som du är, så att de kan ha mer problem med att öppna en stickning fönster.

3 Ta bort och ersätta varje fönster. Ta din skärm ut och snabbt åter installera dem kommer att låta dig veta att de inte kilas in för hårt.

Välj Quality brandstegen Stegar

4 Undersök antalet distans varje brandstege har. Standoffs är de krökta metalldelar för stegen som håller stegpinnarna bort från sidan av huset. En stege med flera distanser blir lättare att använda och mer stabil.

5 Välj sovrum brandstegen stegar som rymmer minst 1000 pund. Detta kallas last, och bör tydligt anges på sidan av stegen rutan.

6 Satsa på permanenta fire fly stegar för att få de mest säkra och pålitliga brandutrymningsvägar. Permanenta stegar professionellt installerade på ditt hem och drivs av en brytare i sovrummet.

7 Köp 25 fot stegar för sovrum ligger på tredje eller fjärde våningen i ditt hem. Andra våningen sovrum behöver 15-fots stegar.

8 Välj stålstomme stegar för hållbarhet. Plast inramade stegar kan böja eller splittring i värmen från en brand.

Öva Installera stegar

9 Diskutera hur man installerar bärbara stegar med din familj. Bärbara stegar lagras i lådor nedanför sovrumsfönster, och du installerar dem när det behövs.

10 Ta bort skärmen från fönstret innan du använder stege.

11 Ta brandstegen ur förpackningen och haka fast den övre delen av stegen över fönsterbrädan.

12 Kontrollera att vara säker på att toppen av stegen är säkert på fönsterbrädan, och kasta de återstående rullas upp stege ut genom fönstret. Du kan sedan klättra ut genom fönstret och ner för stegen.

Tips

  • Öva distribuera dina brandstegen stegar med de människor som faktiskt kommer att använda dem i en nödsituation. Se till att de kan lyfta stegar och installera dem på rätt sätt.
  • Permanenta fire fly stegar är betydligt dyrare än vanliga utrymningsstegar.