XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Spänst övningar för boxning


Boxningsträning har utvecklats från enkla övningar till de som är mer sportspecifika. Boxare behöver snabb hand hastighet utan också kraft. Denna effekt är inte bara genereras från armarna utan också från benen och kärna. Spänst lämpar sig väl för denna typ av utbildning eftersom de bygga hastighet och förbättra reaktionstiden.

Djup Push-up

Boxare behöver både snabbhet och styrka i sina armar. Stans använder musklerna i kärnan samt övre bröstet, axlar och triceps. Djupet push-up är en bra övning för att rikta dessa muskler som kan utföras med endast ett fåtal delar av utrustning. Börja med att placera två kraftiga lådor ett par fötter från varandra. Helst bör rutorna vara ungefär en fot hög. Det måste finnas tillräckligt med utrymme mellan dem för dig att utföra en push-up. Börja i en push-up position med händerna på rutorna. Fötterna är axelbrett isär och ryggen är rak. Håll din kärna tight genom att dra naveln i. Sänk dig ner, sedan explosivt skjuta ifrån rutorna. När du kommer ner, förbi rutorna och komma till golvet, landar i en push-up läge. Återigen, explosivt driva upp och fånga dig själv på rutorna. Upprepa för repetitioner.

steg~~POS=TRUNC Borrar

Boxare behöver snabb fotarbete och uthållighet i de mindre muskler eller benet för att bibehålla rörelse under en match. Stege borrar hjälpa till med både samordning och uthållighet. Stegborrar kan variera från enkla till komplexa. För boxning, kommer de enkla borrar vara effektiva i att producera de önskade resultaten. Den mest grundläggande stegen borra är en in. Detta görs genom att inför stege och kliva en fot i den första rutan i stegen. Nu steg din andra foten i den andra rutan. Fortsätt tills du är genom stegen. Den två-in är lite mer avancerad. Facing stegen steg din första fot i den första rutan. Nu steg din andra foten i samma låda. Steg den första foten till den andra rutan följt av den andra foten och upprepa hela vägen ner.

hoppar

Det finns en mängd olika plyometric hopp som ökar underkroppen kraft. Medan musklerna i överkroppen leverera den kraft, är underkroppen till källan, både som bas och generator. Box hopp ger en mjuklandning och en lätt mätbara. En bra box hoppa för boxning är djupet hoppa. Börja med att stå på en låda som står inför en längre låda. Hoppa av rutan och på golvet. Så snart du trycker på golvet, explosivt hoppa tillbaka till den andra rutan. Det finns kroppsvikt hopp som är bra för boxare. En är 180-graders hopp. Börja med fötterna något bredare än axelbredd. Håll fingrarna borta höfterna och sätta sig på huk tills låren är parallella med golvet. Explosivt komma upp från knäböj och tryck från marken med hjälp av din kärna att rotera i luften. Du bör landa inför motsatt sätt som du började.