XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nattliga svettningar och värmevallningar kan vara oerhört obehagligt. Ofta människor som lider av dem förstår inte deras orsaker eller vad de kan göra om dem. Vissa människor försöker att ändra sina blad dagligen, medan andra sover på en obekväm handduk. Men det finns bättre metoder.

linfrön

Linfrö har visat sig vara en av de mest effektiva behandlingar för nattliga svettningar och andra symptom på klimakteriet, enligt en artikel av förebyggande Magazine. Menopausala kvinnor är inte de enda personer som lider av nattliga svettningar, så linfrön kan vara en naturlig behandling för någon. Du behöver ca 40 gram linfrön per dag för att det ska vara effektivt. Blanda den med dina soppor och andra rätter eller stänka på jordnötssmör toast för en välsmakande energikick. Vissa människor väljer att blanda det med yoghurt eller att dricka det blandas med mjölk. Du kan också laga några av dina livsmedel med linfrö olja, men tänk på att linfrö olja har en något fiskliknande smak som inte är för alla.

Salvia

Herbwisdom.com föreslår att man använder salvia för att behandla klimakteriebesvär nattliga svettningar. Salvia är tillgänglig i tablettform och är typiskt föreslås för kvinnor i klimakteriet, men återigen, kan vem som helst som lider av nattliga svettningar prova detta växtbaserade behandling. Sage tabletter kan normalt hittas på nätet eller på din lokala hälsokostaffär. Använd en hög kvalitet tillägg och se vad du köper är naturligt. Traditionellt har salvia varit en stark botemedel mot nattliga svettningar, värmevallningar och andra klimakteriebesvär. Det anses vara en kyl- och torkmedel, vilket är varför det har använts för nattliga svettningar. Sage tabletter bör inte konsumeras av gravida eller kvinnor som ammar. Ta bara en dos om dagen kommer att vara till nytta för de flesta människor.

Vitaminer och mineraler

Nattliga svettningar och värmevallningar beröva våra kroppar av flera nödvändiga vitaminer och mineraler. Se till att du tar tillägg och vitaminer som ersättare. Du kan vara särskilt berövas vitamin B och C, magnesium och kalium.