XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man slår en forehand med Topspin


Tycker du om att svänga? En tennisracket som är! Ett sätt för seriösa spelare att oerhört förbättra sitt spel är att utveckla en fin topp spin forehand. Detta stroke kommer att minska din felprocent och göra bollen svårare att hantera för din motståndare.

Instruktioner

Börja att vinna med mer spinn!

1 Hur man slår en forehand med Topspin

Sänk huvudet. Oavsett grepp du är van vid att göra detta på rätt sätt, måste du starta din sving med rackethuvudet låg på forehand sidan.

2 Svänga framåt och uppåt. Armen rörelse kommer att föra racket mot bollen och sopa upp på samma gång.

3 Borsta bollen. Vid kontakt med bollen, måste Racket att fräscha upp sidan för att producera en topp Spinning effekt. Kontaktytan är mycket liten så det tar extrem precision för att bemästra detta slag. Du kanske upptäcker att du först kommer i kontakt med den övre delen av rackethuvudet och skicka bollen flyger över staketet eller du kommer att helt missa den helt och hållet.

4 Hur man slår en forehand med Topspin

Följ igenom. Håll din stroke kommer att avsluta ut cirkulär rörelse efter kontakt. Bra fullfölja är alltid nyckeln och det håller tempot uppe.

5 Öva på! Det enda sättet att lägga detta slag till din arsenal är genom upprepning. Fortsätt att försöka oavsett hur besvärligt det verkar vid första. Innan du vet ordet av kommer bollen rensa nätet oftare och stanna i bounds oftare. Bonusen är att när en boll med Top Spin träffar domstol, sparkar upp mycket högre än vanligt och frustrerar din motståndare. De kommer att behöva justera sina swing till en obekväm högre område att lämna tillbaka den. Frustrerande den andra spelaren är alltid bra i idrott! En konsekvent Top Spin Forehand kan vara din ACE för att vinna!

Tips

  • Prova en öppen hållning till domstolen i stället för sluten.
  • Som med alla nya rörelse, inte mer än göra det till en början att förhindra skador.