XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får man en Home Depot Sports Sponsring


Många företag --- både stora och små, lokala och nationella --- använda vinster för att ge ut sponsring för olika ändamål. Till exempel kanske du letar efter en sponsor som hjälper dig att gå med i ett idrottslag, eller du kan vara ute efter en sponsor för hela laget. I båda fallen kan du lämna in ett förslag sponsring till The Home Depot. Detta företag har ett program som kallas "Sponsorium" där sponsring ges ut till en mängd värdefulla orsaker.

Instruktioner

1 Besök "Sponsorium" sidan av The Home Depot webbplats. Det är där du kan lägga fram ett förslag sponsring för övervägande genom att gå igenom olika steg och fylla i begärd information.

2 Beskriv vad du planerar att använda sponsring. Med sport, kan detta sponsra dig att gå med i ett lag, sponsra ett helt team eller sponsra en händelse för en aktuell lag.

3 Slutföra en profil på webbplatsen. Profilen ger information, såsom hur mycket du begär för sponsring och när du vill få sponsormedel.

4 Lista som publiken är för idrottsevenemang, om det är relevant. Denna information kan inte vara relevant för alla sport sponsring. Till exempel, om du vill att ditt lag att ta en tur, då dina lagkamrater skulle vara publik.

5 Fyll i allmänna frågor som The Home Depot. Till exempel, måste du svara på frågor som: Kommer du informera någon som Home Depot är din sponsor? Kommer du inkluderar The Home Depot logotyp på ditt lag skjorta eller vid ett evenemang? Kommer du lämna uppgifter till medierna? Som svar på alla dessa typer av frågor, har du möjlighet att välja "Ej tillämplig."

6 Slutföra "kontaktformuläret." Detta inkluderar din personliga kontaktinformation så att The Home Depot kan kontakta dig med frågor eller meddela dig om du har blivit antagen till Sponsorium programmet.

7 Skriv in kommentarer som du vill lägga till. Vid denna punkt, kan du passa på att tacka The Home Depot för att pröva dig eller ditt team för sponsring eller att lägga till mer information om vad du vill The Home Depot att sponsra.

8 Granska all information du har inkluderat i ditt förslag, och sedan skicka det. The Home Depot ber att du inte kommer i kontakt med företaget angående statusen för ert förslag sponsring; I stället bör man vänta med att bli kontaktad.