XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem åtgärda för att minska rynkor runt munnen

En av de första platserna en person börjar vanligtvis att utveckla rynkor är i ansiktet. Upprepade ansiktsuttryck, UV exponering och rökning kan orsaka rynkor att visas tidigare än genetik annars skulle diktera. I förhållande till mun rynkor, upprepade ansiktsuttryck som leende kan orsaka musklerna i dessa områden att bli tight. Spår eller rynkor, sedan bilda där hudveck.

Hem botemedel

Det finns flera huskurer som kan bidra till att minska uppkomsten av dessa rynkor. MotherNature.com konstaterar att alfa-hydroxy syror - eller AHA - är en effektiv behandling. Kommersiellt finns i många hudvårds lotion, är de naturligtvis kommer från lik av mjölk, sockerrör, vin, äpplen eller citroner. En annan kreativ hem botemedel använder papaya frukt lokalt. Papaya innehåller enzymet papain, som har positiva effekter för huden.

Ansökan

'' Readers Digest: 1001 Hem rättsmedel '' råder blötläggning en flanell i mjölk och sedan gäller för munnen rynkor. Låt stå i 15 minuter innan du sköljer bort.

Blend papaya frukt i en massa och sedan blanda med lika delar kokt, men kyls, havregryn. Applicera på huden och låt verka som en ansiktsmask för 30 minuter.

fördelar

MotherNature.com noterar att AHA i mjölk kommer gradvis, med daglig applicering, dra av de översta skikten av död hud, vilket minskar djupet och uppkomsten av rynkor.

Papain enzymer av papaya hjälpa till att återuppbygga elastin. Elastin är ett naturligt fiber i huden, som används för att hålla huden fast och smidig. Ombyggnaden av dessa fibrer bidrar till att minska rynkor.

överväganden

Konsultera en hud specialist innan en kurs av egenvård för din mun rynkor. Många av de populära kosmetiska anti-aging krämer som innehåller naturliga extrakt som aloe vera eller alfa-hydroxy syror härrörande från sådana som frukt, mjölk och sockerrör. Trots detta ifråga MayoClinic.com effektiviteten av dessa produkter som det finns lite bevis till stöd för sina påståenden.

alternativ

Tyvärr kan mun rynkor inte behandlas med artister som Botox injektioner. Botox mjukar upp musklerna för att minska rynkor, men detta förfarande är inte användbar för detta område av ansiktet som det kommer att göra att äta och prata svårt.

Mjukdelsfyllmedel, å andra sidan, kan ge en klinisk lösning på mun rynkor. Kollagen injiceras in i platsen för rynkor. Kollagenet blåses rynkor tills de i linje med resten av hudytan.