XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur till Baby Proof Kylskåp Dörrar

Kylskåpet innebär många olika hot mot någon krypande barn. Titta på mamma öppna och stänga dörrarna gör det fascinerande. Det är också den magiska plats där juice och glass liv. Tyvärr är kylskåpet inte en säker plats för en liten en att utforska. Torkade vätskor från raw food kan samlas i lådorna och hyllorna gör dem en fristad för bakterier. Glasflaskor och burkar är ofta alltför tung för små händer och kan falla och gå sönder. Det bästa sättet att skydda ditt barn är att barn säker kylskåpsdörrarna.

Steg 1

Köp rätt antal spärrar för ditt kylskåp. Om du har en traditionell kylskåp med frys ovanpå, placera spärren nära toppen av kylskåpsdörren. För en sida vid sida kylskåp, behöver du två spärrar, en för varje dörr. Dessa placeras på toppen av kylskåpet nära centrum där de två dörrarna möts. Nyare kylskåp med fryslådan i botten och dubbla dörrar på toppen kräver tre spärrar, en hålla lådan stängd och två för att hålla sida vid sida dörrar stängda. Slutligen några kylskåp har en låda för frysen, en låda för kött och dubbla dörrar för kyl delen. Tänk att få fyra spärrarna för denna modell: en för fryslådan, en för den kylda lådan och två för sida vid sida dörrar.

Steg 2

Rada upp kylskåpet spärren på sidan av dörren. Det finns två delar till spärren. Kroken är fäst vid sidan av dörren eller lådan. Armen fångsten är fäst vid sidan av kylskåpet. Se till att fångstarmen har utrymme att glida över krokdelen när kylskåpet är stängd.

steg 3

Rengöra området där spärren bitarna kommer att fästa. Låt området torka helt.

steg 4

Dra av självhäftande baksida och tryck på kroken vid sidan av dörren eller lådan. Dra av skyddspapperet från fångstarmen och placera den på sidan av kylskåpet. Låt limmet härda under sex timmar eller över natten.

steg 5

För att öppna kylskåpsdörren, skjut fångstarmen bort från kroken och dra dörren öppen. När du stänger dörren, fångstarmen glider över haken, hålla dörren stängd.

steg 6

Avlägsna eventuella glasflaskor från den nedre delen av kylskåpsdörren. Flytta dem till översta hyllan. Se till att all medicinering är på den översta hyllan i kylskåpet.

steg 7

Rengöra hyllor och lådor i kylskåpet månadsvis. Ta bort gammal eller passerat mat snabbt.

steg 8

Flytta alla magneter upp till toppen av kylskåpet. Barn som sätter saker i munnen kan kvävas av magneter.

Saker du behöver

  • Kylskåp säkerhetsspärr