XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan bli av ett andra Chin


En andra hakan, även hänvisad till som en "dubbelhaka", kan vara svårt på din självkänsla. Dubbel hakor är ofta på grund av övervikt, även om åldrandet spelar en hand också. Det bästa sättet att smälta bort en andra haka och återfå ditt självförtroende är genom att göra ändringar i din livsstil. Inte nog med att du måste betala striktare uppmärksamhet till din diet, men du måste också bli mer mobila.

Instruktioner

1 Minska ditt intag av mat för att främja total förlust kroppsvikt. Spåra dina kalorier för en hel dag för att få din nuvarande intag och minska detta belopp med 500 till 1000 kalorier. Till exempel, om du redan äter 2500 kalorier, kommer din nya intag vara antingen 2000 eller 1500. Hålla sig till en strängare diet om du vill gå ner hakan snabbt. Skära tillbaka av dessa belopp kommer att leda till ca 1 till 2 Ibs. av total viktförlust i veckan.

2 Minska ditt intag av ohälsosamma livsmedel, särskilt de som är höga i natrium. Hög natrium livsmedel kan orsaka vätskeretention som kommer att göra din dubbelhaka ser mer framträdande. Ät mat som är så naturligt och hälsosamt som möjligt som frukt, grönsaker, fullkorn, magra mejeriprodukter och magert kött. Dessa livsmedel har en låg energitäthet vilket innebär att de fyller upp dig, men är låga i kalorier.

3 Öka din måltid frekvens för att öka din ämnesomsättning och hålla din aptit i schack. Ät frukost, sedan äta små, balanserade, hälsosamma måltider varje två till tre timmar för resten av dagen, såsom kalkonbröst på fullkornsbröd med sallad och tomat.

4 återfukta din kropp och spara kalorier genom att dricka vatten. Drycker som läsk, drinkar, öl, vin, sötad te och dessert kaffe är alla mycket kalorier som kan hindra dig från att förlora vikt. Drick vatten i stället och ha ett glas med varje måltid för att fylla upp dig.

5 Välj en typ av konditionsträning du njuta och träna tre eller fyra dagar i veckan. Alla former av hjärt bränna kalorier och bidra till viktminskning, som kommer att hjälpa dig att förlora din dubbelhaka. Välj en typ av träning som jogging, cykling, trappor, steg aerobics, hoppa rep eller elliptisk träning. Sikta på 45 till 60 minuters träning per träningspass.

6 Lyft vikter. Styrketräning bygger muskler som har en positiv effekt på vilande ämnesomsättning. Välj övningar som riktar alla dina stora muskelgrupper och träna två eller tre dagar i veckan. Sikta på 10 till 12 reps per set och göra tre eller fyra uppsättningar för varje övning.

7 Utför en dubbelhaka övning varje kväll innan du somnar. Lie uppåt med huvudet vilande på kudden och din kropp bekväm. Lyft huvudet framåt och stoppa hakan mot bröstet. Håll denna position i två eller tre sekunder, sakta sänka huvudet och upprepa 20 till 25 gånger. För en variant, placera en tennisboll mellan hakan och bröstet och pressa den med hakan.