XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kul ungdomsfotboll Skill Aktiviteter


Vind spurter, tacklar borrar och relä raser kan bära ner en ungdom fotbollslag under praktiken. Lägg till lite variation och spänning till praktik genom att inkludera tävlingar som pauser från andra borrar under praktiken. Dessa tävlingar tillåter spelare att tävla om priser eller skryta sinsemellan när du deltar i några vänliga konkurrens.

Field Goal Tävlingar

Spela en omgång eliminering field goal att öva sparkar färdigheter. Har spelarna börjar sparka bollen en tee på 10 yards linjen. Varje spelare som gör fältet mål genom stolparna kvar på fältet. Spelare som missar återgång till sidlinjen. Flytta tillbaka bollen tre till fem varv för nästa omgång av sparkar, beroende på kompetensnivå av spelarna som bedöms av tränaren. Fortsätt tills det bara finns en spelare som gör ett field goal; den spelaren är vinnaren. Ge honom en utmärkelse som inte behöva köra varv med laget efter träningen den dagen.

Förbi Contest

Ställ upp en mängd olika mål runt spelplanen. Ge varje spelare 10 kast med en fotboll för att försöka träffa mål på fotbollsplanen. Tilldela punkt värden till varje mål baserat på avstånd från platsen spelarna kastar bollen. Summera poängen för varje spelare från hans 10 kast. Spelaren med den högsta poängen vinner. Om det är oavgjort, låt inblandade i slips spelarna varje har fem mer kast för att bryta slips.

Passera och fånga Contest

Ihop spelare i par för förbipasserande och bifångst tävling. En spelare utför rollen av quarter och den andra är mottagaren. Varje quarter-och-mottagare kombination får fem passager. Mottagaren och quarter radas upp på 20 yards linjen. Mottagaren får köra ett valfritt pass mönster han önskar. Om han fångar pass från quarterback, får hans team ett antal punkter som är lika med den mängd varven bollen fångades varifrån quarter kastade det. Missade passerar är en 10-gradig avdrag. Det finns inga försvarare i detta spel, det är ett test av noggrannhet för quarter och fånga möjligheten för mottagaren. Paret av spelare med högst poäng vinner.