XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Best hem botemedel mot magen fett


Envis magen fett pinnar vanligtvis runt en kombination av orsaker. Det är inte vanligt att bara ändra en vana och se viktminskning i midsection. Nästan allt som är effektiv i att förlora magen fett börjar i hemmet, och sker utan specialutrustning eller tjänster. Både män och kvinnor kämpar med magen fett, och båda kan genomföra de viktigaste stegen för att förlora att fett i deras dagliga liv.

minska Kalorier

Det bästa sättet att få fart på magen fettförbränning är att minska det dagliga kaloriintaget. Det enkla faktum är att en person måste bränna mer kalorier än hon tar i varje dag för att gå ner i vikt. Beräkna ett dagligt kaloriintag kan vara komplicerat, så många viktminskning eller livsmedels böcker inkluderar en kalori diagram. Kaloriräknare är online samt; t ex vid www.mayoclinic.com, kommer in din ålder, vikt, längd, kön och aktivitetsnivå och platsen beräkna dagliga kalorier som krävs. En läkare kan vara din bästa insats för att avgöra en hälsosam daglig kalori plan.

Förutom att minska kalorier, välja "smartare" kalorier är också viktiga. Kalorier i en cookie är inte lika med samma mängd kalorier som finns i nötter eller frukt. Kalorier från raffinerat socker är inte så effektiva i kroppen och är inte sätts i arbete på samma sätt som socker i frukt, till exempel. Även om ett livsmedel marknadsförs som låg fetthalt, är det fortfarande viktigt att kontrollera kalorier. Många människor kommer att behöva hålla reda på dagliga kalorier under minst ett par veckor. Efter det kommer de att börja veta vilka livsmedel som kommer att ge dem den mängd kalorier som de behöver.

Mål magen

Motion är en effektiv hem rättsmedel för att bränna kalorier, och en kombination av cardio och magen inriktning träning kommer att bidra till att skapa en smalare ram. Konditionsträning är sådana som ökar hjärtfrekvensen och göra människor svettas. Hemma kan cardio träning vara går eller springer, dans, gå upp och ner för trappor eller efter en övning DVD i vardagsrummet. Människor bör få en konditionsträning minst tre gånger i veckan.

Alternativa cardio dagar med magen inriktning dagar. Inriktning magmusklerna kommer att omfatta övningar som kontrakt och slappna av magmusklerna, som crunches eller sit-ups och armhävningar. Istället för att göra ett stort antal snabba crunches, prova långsammare rörelser med längre perioder för att hålla musklerna i ett sammandraget läge. Folk vet att de gör detta på rätt sätt när de "känner bränningen."

Begränsa alkoholkonsumtionen

Drycker är knepigt eftersom människor känner att de inte konsumerar lika många kalorier som de gör medan man äter. Men alkoholhaltiga drycker, särskilt öl, är som magneter för magen fett. En tillfällig drink är inte skadligt för en diet, men att välja alkohol som rött vin kommer att vara mindre problematiskt.

Få tillräckligt med sömn

Få minst sju timmars sömn per natt kan bidra till att minska stress (och behovet för en annan måltid). Stress och sömnbrist kan begränsa kroppens insulinproduktion, som kontrollerar blodsocker.