XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Mat lista för en Autism kost

Förbättring av symtom på autism och andra störningar i utvecklingen genom kost är en populär metod bland föräldrar. Vetenskaplig forskning är inte avgörande för hur effektiv en diet som fasta bruttoinvesteringar, eller glutenfri / kasein-fri, är. Däremot har ett antal föräldrar sade GFCF dieten har förändrat deras liv. Fasta bruttoinvesteringar diet består av två grundläggande elimineringar: vete och mejeriprodukter.

mjölk~~POS=TRUNC

De flesta barn dricker mjölk. Men å GFCF kost, komjölk i någon form är inte tillåtet. Att hitta en mjölkersättning som ditt barn tycker om kan vara en utmaning. Många sorter av alternativa mjölkkällor finns, såsom rismjölk, mandelmjölk, sojamjölk och hampa mjölk som kan hittas på din lokala livsmedelsbutik. Se till att behållaren stater produkten är kasein-fri, inte bara mejeri-fri. Vissa produkter kan konstatera att de är mejeri-fri men ändå innehåller kasein protein som förtjockningsmedel.

Glutenfritt bröd

Kommersiella bröd innehåller gluten protein från vetemjöl. Men det finns märken du hittar på din lokala stormarknad som är glutenfritt. Dessa bröd är gjorda av ris eller tapioka mjöl. Smak och konsistens är annorlunda än vanligt bröd. De olika mjöl används för att göra glutenfria varumärken ger brödet tätheten. Om du har problem med att hitta ett bröd som ditt barn tycker om, försök att göra din egen. Glutenfria bröd recept är riklig på nätet.

ostsubstitut

Ost är en vanlig favorit av barn och eliminera det från ditt barns kost kan vara svårt. Alternativa ostprodukter är oftast sojabaserad och har en liknande smak och konsistens till ditt barns vanlig ost. Kontrollera ingredienslistan innan de köper något alternativ ost, eftersom vissa märken som är märkta "mejeri-fri" kan fortfarande innehålla kasein protein.

Kött

Kött som minimalt behandlas och unflavored anses allmänt glutenfri. Färdigförpackade eller fryst kött kan innehålla kryddor som inte är glutenfria, så det är viktigt att kontrollera ingrediensförteckningen. Se också upp för kött som är panerad, såsom kycklingbitar, eftersom dessa produkter innehåller gluten.

Producera

Färsk frukt och grönsaker är vanligtvis säkra val för gluten / kasein fria livsmedel. Frysta grönsaker kan vara så bra, så länge de inte är förpackade i såser eller smakämnen, speciellt smörarom.