XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemMed golfklubbor så dyrt som de är, vissa golfare väljer att sätta samman sina egna klubbar. På så sätt de kan skräddarsy dem till sina egna exakta specifikationer, vilket sparar sig några kontanter samtidigt.

Instruktioner

1 Få dina klubbhuvuden. Kanske du tänker använda klubbhuvuden från din gamla apparat, men du kan också hitta bra klubbhuvuden på många loppisar eller köpa dem på nätet. Många klubbhuvuden är utformade för att imitera kända namn märken, som ibland kallas "kloner" är tillgängliga på nätet för ungefär halva priset på märkesvaror (se Resurser).

2 Få dina axlar. Det finns två viktiga komponenter för att axelutförande att överväga: längd och styvhet. Den genomsnittliga drivaxeln längd (för en man) är 43 inches, men denna längd kan anpassas efter din längd. Axel längd räknare finns på nätet (se Resurser). Axlar finns i fem grund styvhet eller "flexar": pensionärer, kvinnor, vanliga, stela och extra stela. Namnen varierar ibland. Du kan ha din svinghastighet mäts vid en golftränings möjlighet att matcha dig med en axel flex, men oftast kan du få en god uppfattning om vad flex fungerar bäst med vad som känns mest bekväm när du svingar.

3 Få dina grepp. Golf club grepp som används för att vara gjorda av läder och läder dessa är fortfarande tillgängliga, men gummigrepp är billigare och lika effektiva. Det finns två typer av gummigrepp: standard (mjuk) och sladd (hård), den sladd variation med strängar av rep införlivas i strukturen av greppet. Grepp har variabel klibbighet eller klibbighet; välja vilken du känner dig mest bekväm med. Tjockleken av greppen kan också påverka din sving: välj tunnare grepp att slå en draw (eller krok) och tjockare grepp för att åstadkomma en fade (eller slice / cut). Du kan ändra tjocklek genom att lägga lager av tejp till axeln under handtagen.

4 Fäst klubbhuvuden till axlarna. Använd epoxi att täta klubbhuvudet på axeln. Sandpapering axeln i förväg kommer att hjälpa vidhäftningen. Du kan också installera "hylsor," de svarta plast eller metall band som smalnar utåt från axeln till klubbhuvudet. De är inte nödvändiga för prestanda, men förbättra klubben kosmetiskt. Var noga med att låta epoxin torka i minst 24 timmar innan du använder dina klubbor.

5 Montera handtagen på dina nya golfklubbor. Sätt en bit dubbelhäftande tejp på slutet av axlarna där nya grepp kommer att sitta och sedan - med hjälp av ett grepp lösningsmedel (en flyktig vätska som tändvätska eller glasrengöring kommer att fungera) att belägga bandet, axel och insidan greppet - skjut nya grepp på axeln. Du kan behöva för att stabilisera axeln med ett skruvstäd, men det är möjligt att installera grepp utan det.