XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tips för att ta bort akne utan Produkter

Översikt

De flesta behandlingar som rekommenderas för akne innebära någon form av produkt; Men det finns åtgärder du kan vidta för att behandla mild till måttlig akne utan att lägga till produkter i din akne-vård rutin. Tyvärr, oavsett hur du väljer att behandla din akne, det finns ingen över natten lösning, och de flesta behandlingar kommer att kräva flera program för att få de bästa resultaten.

ångbad

Om du har tillgång till en ångbastu, kan ta ett ångbad stöd vid behandling av akne. Ångan öppnar porerna och orsakar din kropp att frigöra toxiner. Det förbättrar också cirkulationen, främja friskare övergripande hud. Dusch efter ett ångbad för att skölja bort gifter du just kommit till hudens yta, och skölj med kallt vatten för att stänga porerna. Ett hem ansikte ångande kan underlätta rengöring; lägga till grönt te till din ansikts ångbad för att främja föra gifter till ytan.

Diet

Även om det har varit några vetenskapliga bevis som förbinder mat till acne, kommer en sundare kropp hjälpa dig att bekämpa infektioner. Försök att öka ditt intag av livsmedel som innehåller mycket antioxidanter, såsom frukt och grönsaker, för att hjälpa din hud får de näringsämnen som behövs för att hålla det klart. Livsmedel som innehåller mycket fiber är också fördelaktigt, eftersom fiber suger upp gifter och hjälpmedel i deras eliminering från kroppen. Vatten är också en av de mest positiva saker för hudens hälsa. Inte bara vatten hjälpa spola gifter från ditt system, men det hjälper återfukta huden för att förhindra övertorkning och fjällning.

Ren och fästs hår

Rent hår förhindrar irritation av befintlig akne och nya akne bildas. Oljan från håret kan gnida in i huden, irriterande och täppa till porerna. Om du har lugg och din panna alltid bryter ut, försöker sätter dem tillbaka för en stund tills akne rensar. Om du har axellångt hår och axlarna regelbundet bryter ut, försöka dra upp håret.

Rena tvättlappar och Kropps Handdukar

Tvätta handdukar och tvättlappar efter varje användning. Otvättad ger de en stor växande område för akne bakterier som får gnuggas in i huden vid nästa användning.

Rena lakan

Rengöring örngott och lakan minst en gång per vecka kommer att bidra till att undanröja överflödigt fett och bakterier från att bygga upp på dem. Smutsiga örngott och lakan kan gnugga smuts och bakterier i dina porer, vilket resulterar i ytterligare irritation av befintlig akne och nya akne utveckling.