XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Rid Shampoo Safety


Rid schampo är en typ av huvudlöss schampo. Om den används på rätt sätt, kan Rid schampo döda löss och deras ägg. Rid schampo kan vara farligt vid förtäring eller om det blir i dina ögon. Lämpliga försiktighetsåtgärder säkerhets bör praktiseras för att förhindra olyckor.

Använd enligt

Rid schampo bör användas enligt anvisningarna. Följ instruktionerna på flaskan och inte antar att du redan vet hur man använder den här produkten.

Skydda dina ögon

Låt inte någon schampo för att få i ögonen. Om det behövs, vira en handduk runt ögonen vid användning av denna produkt.

rena Spill

Om schampo får på kläderna, ansikte eller någon annan del av kroppen det bör vara helt rengöras omedelbart för att förhindra hudirritation.

ragweed

Om du är allergisk mot ragweed, konsultera en läkare innan du använder produkten. Med hjälp av denna produkt kan orsaka andningssvårigheter, eller ett astmaanfall om du är allergisk mot ragweed och har astma.

Off-Limit områden

Denna produkt bör inte användas i munnen, öron, näsa, vagina eller ögonbryn och ögonfransar. Om löss finns i dessa områden, konsultera en läkare.

stop Använd

Sluta använda denna produkt om något av följande inträffar: andningssvårigheter, hud- eller ögonirritation, svår irritation i hårbotten. Viss rodnad i hårbotten är normalt.