XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När arbetet och spela komma i konflikt med varandra, kommer arbetet nästan alltid först. För många arbetare, kan det vara mycket svårt att få tid att gå till gymmet och passa in ett bra träningspass. Om du ständigt befinner dig fastnat på jobbet och önskar att du kunde arbeta ut, det finns flera övningar du kan smyga in under arbetsdagen.

Armhävningar

Push-ups fungerar många stora muskelgrupper i överkroppen, och kan göras nästan var som helst. För att göra en vanlig push-up, försörja dig på dina händer och tår, med benen ihop och armarna om axelbrett isär. Att hålla kroppen och benen så raka som möjligt, sänka bröstet ner till golvet, sedan skjuta dig själv tillbaka upp tills armarna är raka. Prova att göra uppsättningar av 10 till 25 armhävningar med jämna mellanrum under dagen när du har ett par minuter till godo. Du kan även göra armhävningar i korridorer, väntrum, och mötesrum - allt du behöver är en plan yta där du inte kommer att avbryta andra människor. Det kan vara besvärligt att göra armhävningar i dressat arbetsskor, så du kanske vill kick off dem under dig skrivbord. För en lättare driva upp, försörja dig på knä istället för tårna.

Kontorsstol övningar

I många kontor, människor tillbringar nästan hela dagen sitter på en stol framför en dator. En kontorsstol behöver inte representera förtvinar musklerna, men eftersom din char själv kan användas för övning. Prova att sitta mot kanten av stolen, lutade sig tillbaka, sedan lyfta upp knäna och hålla dem där i 15 sekunder till en minut för en stor ab workout. Du kan också göra reps utan att hålla knäna fortfarande. Helt enkelt sitta med benen förlängs ut framför dig under skrivbordet för en minut eller två kan vara en bra träning för dina fyrhjulingar och abs. Du kan också göra knäböj med din stol, huk tillbaka i stolen som om du kommer att sitta, men sedan står tillbaka upp precis innan du trycker på stolen.

andra övningar

En annan ben övning utan att använda en stol är en wallsit; bara hitta några väggyta och huka med ryggen mot väggen och knäna som bildar en 90-graders vinkel. Håll sitta i en minut eller två för en stor ben träning. Handled övningar kan också vara användbar på kontoret särskilt med tanke på dina fingrar, handleder och underarmar kan få ont från dålig ergonomi på tangentbordet och på skrivbordet, eller överutnyttjande från att skriva. Överväg att använda ett grepp boll eller liknande anordning för att stärka underarmar och händer när du inte behöver använda händerna för att skriva. Böj handleden framåt, bakåt och åt sidorna med jämna mellanrum för att sträcka. Du kan ta ett motstånd band att arbeta och förvara den i en låda för att lägga till ett visst motstånd mot handleden sträckor och förvandla dem till ett träningspass. En annan användbar övning är helt enkelt stå på ett ben i flera minuter. Detta förbättrar balansen och uthållighet, och stärker de stödjande musklerna i ankeln, vilket minskar risken för ankelstukning och skada.