XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en justerbar Kettlebell


Kettle, vanligen av gjutjärn och en specifik vikt, har nyligen resurfaced som en populär styrka skapande verktyg. Kettlebells är betydligt dyrare än hantlar och köra någonstans från $ 30 för en 5-pund klocka till $ 150 för en 100-pound modell. Genom att köpa några objekt från den lokala järnaffär, är det relativt enkelt och billigt att göra din egen justerbar vikt kettlebell.

Instruktioner

1 Fäst ¾-tums stålgolv fläns till ¾-tum x 5-tums stålrör nippel genom att vrida trådarna tills tight. Fäst ½-tum x ½ tum x ¾-tums stål minskar tee till de tillgängliga trådarna på ¾-tum x 5-tums stålrör nippel genom att vrida tills tight. Använd inte limmet på detta steg; detta kommer att resultera i en oförmåga att justera vikten av kettlebellen.

2 Applicera lim på ena sidan av en av de ½-tum x 5 tum nära stålrör bröstvårtor och sätt in det i en av öppningarna på stål minska tee. Upprepa detta steg på den andra öppningen.

3 Applicera lim på de exponerade trådar av bifogade ½-tum x 5 tum nära stålrör bröstvårtor, och fästa ½-tums stål 45 ° armbågar. Vänd dem till den grad att de är täta och pekar uppåt lika. Låt limmet in enligt anvisningarna på röret.

4 Upprepa föregående steg med kvarvarande ½-tum x 5-tums nära stålrörsbröstvårtor och ½-tums stål 45 ° armbågar. När du har skärpt bitar, bör de anpassas så att de exponerade hålen pekar rakt upp och är i nivå. Låt limmet in igen.

5 Applicera lim på den ena änden av en av de ½-tum x 2 ½-tums stålrör bröstvårtor och förvandla det till den exponerade änden av en av de 45 ° armbågar. Upprepa på andra sidan. Låt limmet inställd. De två ½-tum x 2 ½-tums stål rörnipplar ska peka uppåt och parallellt med varandra.

6 Fäst en av x ¾-tum ½-tums stål 90 ° minskar armbågar till en av ½ tum x 2 ½-tums stålrör bröstvårtor och dra till den grad att öppningen inför den andra sidan. Fäst ¾-tum x 5 ½-tums stålrör nippel till 90 ° minska armbågen genom att vrida den i så stor utsträckning som möjligt. Inte åt för hårt eller använda lim på det här steget.

7 Fäst resterande ¾-tum x ½-tums stål 90 ° minska armbågen till den exponerade ½-tum x 2 ½-tums stålrör nippel och vrid tills den är tät och den öppna änden av det 90 ° minskar armbåge är direkt i linje med den öppna änden av ¾-tum x 5 ½-tums stålrör bröstvårtan.

8 Vrid ¾-tum x 5 ½-tums stålrör nippel moturs så förlorar trådar i den aktuella minska armbåge och får trådar i den andra. När ¾-tum x 5 ½-tums stålrör nippel gängor är jämnt fördelade mellan de två delarna, är konstruktionen komplett.

9 Justera mängden vikt genom att ta bort och ersätta ¾-tums stål golvfläns, och placera vanliga viktskivor på röret.

Tips

  • Röret som håller vikterna kan ersättas med en längre eller kortare pipa beroende på önskad vikt. Det är därför det är viktigt att inte använda bindemedlet på denna pjäs.
  • Det är mycket viktigt att låta LIMSATS. Om det inte går ner hela vägen, när du sätter nästa pjäs, kan det glida orsaka strukturen att vara mindre stabil.
  • Se till att bottenflänsen fästs tätt så vikterna är säkra och kommer inte att innebära någon risk.