XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Fragmentering Diet för Bodybuilding

Fragmentering dieter för bodybuilding kan vara mycket komplicerat. Även om varje kropp fungerar på samma grundläggande metaboliska regler, var och en skiljer sig också i fråga om biokemi och ämnesomsättning. Det är viktigt att experimentera med olika makronäringskvoter, mängder av proteiner, kolhydrater och fetter, samt olika livsmedel.

Grunderna för Komma Strimlad

Jonathan Lawson och Steve Holman, författare av "Xteme Lean," rekommenderar minska din dagliga kalorier från 500 till 750 under underhållskaloriintaget. Långsamt öka frekvensen och varaktigheten av din cardio rutin. Till exempel börja med tre 20-minuters sessioner den första veckan och öka frekvensen med en eller två gånger per vecka. Också öka varaktigheten av din träning genom att lägga till fem till tio minuter varje vecka. Var uppmärksam på ditt intag av protein, råder Jeff Anderson, författare till "Optimal Anabolics." Ta in inte mindre än 1,14 g protein per pund kroppsvikt.

missuppfattningar

Att äta för få kolhydrater kan vara förödande. Som du skär kolhydrater, måste du ersätta dem med essentiella fettsyror för att hålla dina kalorier tillräckligt hög för att förhindra muskelnedbrytning och hormonell obalans. Du måste ta i åtminstone 25 till 30 procent av kalorierna från fett för att förhindra muskelförlust. Inte köpa in den vanlig missuppfattning att ett fett brännare får du strimlas. Även om dessa produkter innehåller ämnen som kan påskynda din ämnesomsättning, utan kostförändringar och motion de inte har någon effekt på din kropp.

Äta enligt din kroppstyp

Kroppstyp, individuell metabolism och personliga mål diktera din kost. Ectomorphs, med snabbare ämnesomsättning, kan ta in mer kolhydrater, men behålla mindre muskler än andra kroppstyper. Athletic utseende mesomorphs bränna fett och bygga muskler lätt. Den långsammare metabolisk funktion av Endomorphs kräver en minskning av kolhydrater för att få strimlad. Disciplin dig på fragmentering diet för att nå toppform och nå dina mål.

Tidsram

Tidsramen beror på hur mycket kroppsfett du har att förlora. Ju snabbare du förlorar kroppsfett, desto mer troligt att du kommer också att förlora muskler. Traditionella bodybuilding kostvanor köra 12 till 18 veckor. Bantning längre kan sätta stress på din kropp. För att avgöra hur mycket tid du behöver, börja med att få ditt kroppsfett procent testas. Eftersom ditt mål är att förlora så mycket av din icke-mager kroppsvikt som möjligt, kan du sedan bestämma tidsramen, förutsatt en 1-5 pund viktminskning per vecka.

metoder

Eftersom kolhydrater är kroppens föredragen källa för bränsle, skär kolhydrater tvingar kroppen att använda kroppsfett för energi. Low-carb fungerar snabbt, men har nackdelen av muskelförlust. Lawson och Holman rekommendera en måttlig kolhydratfattig diet i stället. Delning alla dagliga kolhydrater mellan före och efter träningen måltider, kan du se till att kolhydrater är inte lätt lagras som fett. Beroende på din ämnesomsättning kan du ta i 100 g till 200 g kolhydrater per dag, i stället för 50 g av en låg-carb diet. Den cykliska ketogen - fettrik - diet ger det bästa av båda världar. Det kräver 50 g till 100 g kolhydrater per dag under fem dagar, följt av en eller två dagar med högre kolhydrater, såsom 200 g till 300 g per dag.