XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Alla vill veta det enklaste sättet att gå ner i vikt snabbt. Var medveten om att de flesta av de sätt som är lätt, faktiskt inte fungerar; och de flesta av de sätt som är snabba, är både ohälsosamt och omöjligt att upprätthålla. Det finns dock rätt sätt att gå ner i vikt genom vissa övningar som ger relativt snabba resultat. Det viktiga är inte hur lätt det är att göra det, utan snarare hur lätt det är att bibehålla resultatet. Och kom ihåg, det är viktigt att hålla en hälsosam diet för att generera de snabbaste och bästa resultat.

aerobic övningar

Aerob träning är det bästa sättet att bränna kalorier. Det ökar din puls medan du arbetar på ditt kardiovaskulära system och muskelgrupper. Dessutom snabbar upp din ämnesomsättning och håller det för mer än åtta timmar efter ditt arbete ut. Således är du även bränna bort kalorier efter att du slutat träna. Löpning, cykling och simning är tre av de bästa aeroba övningar. För att få de bästa effekterna från ditt arbete ut, bör du börja med en fem-minuters uppvärmning fasen. bibehålla sedan en statisk takt i 20 till 35 minuter. Försök att skjuta dig själv så att din takt är svårt, men inte omöjligt att upprätthålla för längden på din träning. Slutligen, för att förhindra att spänn muskler och skador, avsluta arbetet med en nedkylningsfasen. Den viktigaste delen av aeroba övningar är att hitta en som inte är en börda för dig att göra. Om du njuta av bad, inte tvinga dig själv att köra bara för att du tror att det är en bättre träna. Gör något som du kommer att kunna fortsätta under lång tid utan att avsluta.

Bygga muskler

Även arbeta dig hjärt-kärlsystemet är den viktigaste delen att bränna kalorier, måste du inte bortse från motstånd och styrketräning. Bygga magert muskler kommer att bränna bort fett och snabba upp din ämnesomsättning. En snabb ämnesomsättning gör att din kropp att arbeta igenom den mat du äter snabbare och inte lagra extra kalorier som fett. För att bygga magert muskler, gör höga upprepningar av låg vikt eller motstånd. För bästa resultat, försöka arbeta på varje muskelgrupp. Men benen, gluteus maximus och magmusklerna är viktigast att fokusera på. Knäböj och utfall är de två bästa övningar för dina ben och gluteus maximus och sit ups, ab crunches eller benlyft kommer att arbeta din mage. Håll i en ljus hantel eller medicin boll medan du gör övningarna och utföra två till tre uppsättningar av 12 till 20 reps av varje övning.

Högintensiv intervallträning (Advanced)

Även aeroba övningar kommer att hjälpa dig att bli smalare, är de inte det mest effektiva sättet att bränna fett. För dem som inte är nytt för att utöva, bör du använda hög intensitet intervallträning. Denna består av snabbt påskynda din puls genom att arbeta vid maximal intensitet i små intervaller medan vila eller jogging mellan seten. Det föreslås att dessa övningar utförs under 10 till 30 sekunder i 1 minuters cykler, under 15 till 30 minuter. Även om det inte kommer att förbättra din totala uthållighet på samma sätt aerobic övningar kan, är det ett bättre sätt att minska ditt kroppsfett procent. Som alltid konsultera en läkare innan de vidtar några högintensiva utbildningsprogram.