XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur kan jag få min yoga certifiering i Houston Texas?


Tjänar din yoga undervisning certifiering är ett stort åtagande. Det kräver inte bara ekonomiskt (kurser normalt kostar över 2500 $) men fysiskt: utbildning ofta hålls på helgerna under loppet av några månader. Med en så stor investering, är det viktigt att göra din forskning för att vara säker på att du gör rätt beslut när plocka en kurs. När du bestämmer det är rätt för dig, finns det några steg du behöver ta för att få en yogaattestering i Houston, Texas.

Instruktioner

Att hitta rätt kurs

1 Hitta en Yoga Alliance certifierad utbildning (se referens 2). Dessa dag, mest lärare utbildningar i USA är Yoga Alliance certifierade, men det lönar sig att kontrollera. Yoga Alliance fungerar som ett styrande organ till yoga industrin, se till att lärare utbildningar uppfyller vissa utbildningskrav. Deras certifiering är den mest kända i hela landet och utomlands. En registrerad Yoga Alliance program är antingen 200 eller 500 timmar lång och omfattar alla grunderna du behöver --- anatomi, asanas (ställningar), pranayama (andning), och meditation --- för att starta undervisning. Yoga Alliance innehåller en lista över registrerade skolor i Houston-området. Houston-baserade Yoga Institute (se referens 3) är ett exempel på en studio som är registrerad för att ge Yoga Alliance lärarutbildning.

2 Gå med i lokala yoga Studios nyhetsbrev listor. Lärar utbildningar är normalt inte på ett regelbundet schema. På sin höjd kan studios erbjuda dem två gånger om året (vinter och sommar). Eftersom de normalt köra över helgerna (för att passa in med människors arbetsscheman), kan en 200-timmars kurs tar tre eller fler månader att slutföra. Om du går med ett antal e-nyhetsbrev listor kommer du att kunna ta reda på i god tid när nästa lärarutbildningen blir --- och om det är genomförbart. Tidig fågel registrering kan också kvalificera dig för en rabatt (även om detta kommer att variera beroende på studio).

3 Bekanta dig med studion och lärare. När du har hittat ett program, ta lite tid att lära känna studion. Ett antal lärarutbildningen införliva yogalärare med specialkunskaper, så som undervisar i studion kan inte vara som kommer att leda kursen. Men du kan åtminstone bekanta med studion. Se om du känner dig bekväm i utrymmet, och lära sig mer om huruvida stilen av yoga är vad du är intresserad av att certifieras i. Till exempel, ska du inte ta en mer aktiv Ashtanga yogalärarutbildning när du är intresserad av en långsammare Hatha öva på. Yogalärarna Association of Houston (se referens 1) innehåller en omfattande lista av studior, deras stilar, och om de erbjuder lärarutbildning.