XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Sea Salt Rensning och amp; parasiter

Det är tryggt att veta att havssalt är lika gynnsam för den mänskliga kroppen som det är så dödligt för parasiter som kan bebor den. En havssalt rengöra innebär att identifiera skillnaderna mellan havssalt och koksalt. Havssalt är oraffinerad, obearbetade och innehåller viktiga mineraler. Fabriker tillverkar bordssalt med hjälp av stora metallbehållare och en raffineringsprocess som remsor de naturliga näringsämnen liksom den naturliga färgen. Endast havssalt dödar parasiter.

parasiter

Det är möjligt för parasiter att leva och frodas inuti människokroppen utan att avslöja sin närvaro. De trivs på avfall och toxiner i tarmen och så småningom utlösa förödelse. Författarna från "Bästa Kolon Rengöra," tyder på att parasiter är i topp tio av världens ledande sjukdomar. Att hålla parasiter i tjocktarmen är skadligt och betraktas som en form av sjukdom. Ämnen bygga upp inom kolon och ger varma och riklig hem för oönskade parasiter.

Rengöra

Det är viktigt att rengöra tarmen och rensa oönskade avfall från kroppen. Tänk på rengöring tjocktarmen som ger det så mycket som behövs intern dusch. Det finns ingen logisk anledning att ignorera och hålla avfall. Enligt författarna till "High Vibe" vuxna håller mellan 5 till 10 pounds av onödigt slöseri i sina tarmar och kolon när de inte rengöra. Kolon rensningen eliminerar avfall, gifter och även parasiter som livnär sig på dem.

Havssalt

Havssalt inte är vit, raffinerade eller torr. Bordssalt är vit, mekaniskt bearbetade, raffinerade, fråntagen väsentliga delar såsom magnesium och ohälsosamt om de konsumeras i stora mängder. Enligt forskning som bedrivs från "All Natural Info" bordssalt innehåller 98 procent natriumklorid. Å andra sidan, innehåller havssalt endast 82 procent av natriumklorid, men även magnesium och minst 80 ytterligare mineraler. Havssalt som är oraffinerad och obearbetade är grå till färgen och naturligt fuktig.

överväganden

Testa din salt. Det bästa sättet att avgöra om något salt löser sig i ditt system är att placera en tesked i lite vatten, rör om och sedan observera. Om saltet blir kvar i botten över natten, då det inte kommer att lösas upp i kroppen. Enligt "All Natural Info" bearbetade salt inte löser sig i vatten. Den bearbetade substitut för salt har några hed fördelar. För att utföra en rengöra för parasiter, använd i obearbetad form, grå havssalt.

Metodik

Det enklaste sättet att eliminera oönskade parasiter från tjocktarmen och att rena kolon är att använda en ren havssalt rengöra. Först förbereda kroppen och kolon genom att ta en naturlig laxerande två dagar innan du påbörjar salt parasit havet rengöra. Från experterna på "Kolon-rengöra Information," tillsätt 2 tsk havssalt till en liter varm eller varmt rent dricksvatten. Drick denna blandning är det första på morgonen. Inom några timmar, kommer havssalt rengöra för parasiter börja.