XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Ultimate lever rengöra Ingredienser

Att hålla levergiftfria är nyckeln till en väl fungerande kropp. En dålig kost, stress, och intag av miljögifter och och droger kan allvarligt försvaga levern. The Ultimate Lever Cleanse är ett sätt att eliminera toxiner genom dess införande av mjölk tistel, maskros rot, och berberis rot bark, tre örter som bidrar till att stärka, avgifta, och tonen levern. Kom ihåg, som med alla växtbaserade formler, är det viktigt att diskutera protokollet med din vård läkare innan man börjar på en rengöra.

tistel~~POS=HEADCOMP

Ultimate lever rengöra Ingredienser

Mjölk tistel har använts i århundraden för att rengöra både levern och gallblåsan. En aktiv ingrediens, silymarin, innehåller en grupp av flavenoids vars uppgift är att reparera leverceller, skydda levern och gallblåsan från gifter, och att skydda dessa organ från fria radikaler, som kan orsaka cancer. Eftersom mjölk tistel är en naturlig inflammatorisk, hjälper det lugna levern och gallblåsan, samtidigt som man uppmuntrar nya celltillväxt. Mjölk tistel främjar också fettförbränningen, sänker kolesterol och triglycerider, och hjälper tydliga gallsten från levern och gallblåsan. Enligt oktober 1999 frågan om Nutrition Science News, har mjölk tistel visat sig en kraftfull behandling för leverinflammation och andra giftiga förhållanden. Dessutom, den tyska kommissionen E monografier, som anses vara den bibel växtbaserade användning, anser mjölk tistel en effektiv behandling för otaliga leversjukdomar. Även om mjölk tistel finns ett brett stöd som en livskraftig lever behandling, är det bäst att rådgöra med din vård innan du tar örten.

Maskrosrot

Ultimate lever rengöra Ingredienser

En stapelvara i indian medicin där maskros rot har använts för att rengöra levern, är det också en vanlig åtgärd i arabiska och kinesiska helande metoder som används för att avgifta, stärka och tonen levern. Använts i århundraden av örter, hjälper maskros rot reglera både lever och njurpåverkan. Det bidrar till att främja galla flöde och avlägsna överflödigt vatten från levern, som bistår vid leverinflammation och gulsot orsakas av för mycket galla. Relaterat till ogräs cikoria, är maskros även känd som "dente de lejon" eller tänder lejon och innehåller höga halter av kalium nödvändigt att reglera kroppens balans av vatten. Enligt en artikel i MedlinePlus, Europeiska vetenskapliga kooperativa på Ljusbehandling (ESCOP) rekommenderar användning av maskros rot för att stärka levern. Se till att du rådgöra med din vård läkare innan intag av ört att säkerställa att det inte blir några kontraindikationer.

berberis Root

Ultimate lever rengöra Ingredienser

En potent lever tonic, hjälper berberis att avgifta, ton och stimulera levern. Innehåller alkaloider såsom berberine, hjälper roten bekämpa infektioner och sjukdomar genom att döda organismer som orsakar symptom som dysenteri, diarré, urinvägsinfektioner, och vaginal jäst samtidigt öka immunförsvaret. Berberis rot är också för att behandla gallsten, hjälper till att ta bort dem från gallblåsan och levern. Enligt en artikel i Supplement News, Tyskland kommission E omfattar berberis för sin toning och stärkande egenskaper. Som med alla örter, rådgöra med din vård läkare innan införliva berberis i din rensning regim.

Andra ingredienser

Ultimate lever rengöra Ingredienser

Förutom mjölk tistel, maskros rot, och berberis, är följande örter som ingår i Ultimate levern renar formel. Varje ingrediens innehåller egenskaper som hjälper levern att avgifta samt bistå i att stärka immunförsvaret. Var noga med att rådgöra med din vård innan du tar dessa örter, antingen tillsammans eller var för sig för att undvika kontraindikationer: kronärtskocka blad. fringetree bark, större svalört, Phyllanthus amarus, Picrorizha kurroa rot, Schisandra frukt, alfalfa blad, rödbetor, cayenne, och Bioperine.