XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hastighet & amp; Agility Utbildning för fotboll

Fotbollsspelare ständigt försöker förbättra på sin sport. En av de främsta sätten detta görs är genom att få snabbare, snabbare och mer flexibelt. Fotbollsspelare kan göra övningar och övningar för att förbättra hastigheten och snabbhet. Vissa styrketräningsövningar kan också hjälpa fotbollsspelare röra sig med större snabbhet.

Cone Drill

Fotbollsspelare måste utveckla hastighet och sido snabbhet. Detta kan göras med kon borra. Inrätta tre uppsättningar av koner 5 varv isär vid the15-yardlinje. Börja av vid goalline och sprint till den första uppsättningen av koner. Kringgå till den andra uppsättningen av koner och steg bakom dem. Vrid 90 grader åt vänster och sprint till den tredje uppsättningen av koner. Cirkel runt dem och sprint tillbaka till goalline. Ta en-minuters paus och sedan upprepa borren.

fallskärm Training

Om du har tillgång till en fallskärm kan du bygga hastighet genom att träna med en löpande fallskärm. Gå till fotbollsplanen och börja vid goalline. Sprint till motsatt goalline och som rännan öppnar upp, kommer du att känna en betydande motstånd. Inte vända sig för att titta på det eller sluta. Hålla igång så fort som möjligt. vänder sedan runt och rulla rännan tillbaka i selen så att du kan använda den igen. Sprint tillbaka på motsatt sätt. När du når 50-yardlinjen genom att trycka på avtryckaren på selen så rännan sjunker. Det kommer att skapa en våg av hastighet som hjälper dig att springa snabbare.

däck Drill

Fotbollstränare har använt däck borren för att hjälpa spelare får snabbare och mer flexibelt för generationer. Inrätta två rader av däck som går 12 djup. Rada upp framför de två första däck och sprint genom dem, och se till att plocka upp fötterna högt så att du inte snubblar över kanten på någon av däcken. När du kommer till slutet, omvänd riktning och köra tillbaka i motsatt riktning.

Hill Running

Hill kör är en enastående övning för att utveckla explosiv snabbhet och smidighet. Kör uppför att bygga styrka och explosiv kraft i din kärna muskler, glutes, hamstrings och vadmusklerna. Kör neråt för att förbättra din balans och teknik. Kör nedför ger dig mer flexibilitet att fly tacklers när du är på resande fot.