XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När blod är oförmögen att röra sig genom hjärtat och strömma till resten av kroppen som det ska, skadade hjärtklaffar är en trolig orsak. förfaranden hjärtklaff arbeta för att återställa denna förmåga och undvika dödliga konsekvenser.

Betydelse

Hjärtklaffsjukdom uppstår när en av de fyra hjärtklaffar fel och misslyckas med att öppna eller stänga som avsett. Detta kan till en början behandlas med medicinering, men kirurgi för reparation eller utbyte av ventilen kommer ofta att vara nödvändigt.

Identifiering

Vilka är fördelarna med hjärtklaffs rutiner? "Heart ventilproblem som gynnas av operation inkluderar medfödda klaffel, läckande ventiler som inte stänga ordentligt (uppstötningar), infekterade ventiler och minskat ventiler som inte öppnas på rätt sätt (stenos)", säger University of Chicago Medical Center.

fördelar

Fördelarna med förfaranden hjärtklaff är minskning eller eliminering av försvagande symtom inklusive bröstsmärta, trötthet, andnöd, yrsel och svimning. Defekta hjärtklaffar måste repareras eller bytas ut för att undvika konsekvenser som ofta kan vara dödlig.

överväganden

Reparation av en skadad ventil är den föredragna behandlingen eftersom det inte kräver införandet av ett främmande föremål i kroppen. "Kirurgen avlägsnar den sjuka delen av ventilen, och rekonstruerar det med omgivande naturlig vävnad", enligt University of Wisconsin School of Medicine.

Hållbarhet

Ersättningsventiler är antingen mekanisk eller biologisk. Mekaniska ventiler är hållbara men kräver livslång ASA-behandling; biologiska ersättningar kräver ingen långsiktig medicinering men förra mindre än 20 år.