XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skapar en Sports schema


Skapa en sport schema bör göras flera månader i förväg för viss sportsäsongen. Sport scheman bör utformas för att ge ditt team tillräckligt med tid mellan spel och bör göras mot lag som liknar ditt team. Sport schemaläggning är en process som blir lättare och lättare varje gång du gör det. Varje år bör du sträva efter att schemalägga samma lag och samma mängd spel att rationalisera och förenkla processen.

Instruktioner

1 Forskning för lag som du bör tävlar mot. Sträva efter att schemalägga lag som liknar ditt lag i make-up. Till exempel, om du är en liten high school så ska du se att spela andra små gymnasier. Gör din forskning på nätet genom att gå webbplatserna för andra lag som liknar din. Även om dessa lags platser tittar på sina scheman och se vem de spelar. Oddsen är att du kommer att vilja planera några av samma lag. Starta en lista med namnen på de lag som du vill spela, tillsammans med sina kontaktuppgifter.

2 Slutföra datum och tider som du är tillgänglig och intresserad av att spela. Till exempel, kan du bara vara intresserad av att spela spel på tisdagar och lördagar på grund av begränsningar på anläggningar eller personliga konflikter. På tom kalender, markera datum som fungerar för dig.

3 Kontakta de lag som du är intresserad av att konkurrera mot och kommunicerar dina öppna datum. Låt dem veta vilka tider du är intresserad att spela och försöka komma överens om en tidpunkt som är till ömsesidig nytta. I vissa fall kan lagen vara intresserad av att spela två gånger, en gång hemma och en gång borta. Att spela ett lag två gånger kommer att göra processen enklare eftersom det kommer att skära ned antalet samtal du måste göra.

4 Slutföra den överenskomna datum eller datum genom att skicka ett kontrakt ut till representanter från det andra laget. Kontraktet kommer att omfatta datum, tid och plats för spelet. Kontraktet ska undertecknas och skickas tillbaka till dig. Inkludera en tom kopia i utskicket för dem att hålla för sina filer. När du får kontraktet tillbaka skriver spelet i kalendern.

Tips

  • Försök att schemalägga spel så att du omväxlande spelar hemma och borta.
  • Undvik alltför många matcher i rad antingen hemma eller borta.
  • Schemaläggning spel på back-to-back nätter kan orsaka oönskade resultat på grund av utmattning.