XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Frågan är inte "som vill ha en fet mage" men "som inte vill ha en platt mage." Alla känns bättre med en frisk kropp och om du är ute efter att gå ner i vikt runt mitten, abs övningar med motstånd band är ställe att börja.

Innan du börjar

Motstånd band övningar är utformade för nybörjare, experter och alla däremellan. Banden finns i olika vikter så att du kan börja i liten skala och arbeta dig uppåt. Om du känner för en utmaning, gå vidare och använda en tyngre band. Om du vill ta det enklare, inte vara rädd för att använda en ljusare band. Här är några enkla övningar för att stärka din kärna och abs. Börja långsamt och arbeta dig uppåt.

sittande Crunch

Denna övning hjälper dig att få resultatet av en crunch utan crick i halsen.
Hitta någon stol med rak rygg. Sitt rakt med fötterna på golvet och ditt band lindade runt baksidan av stolen. Håll handtagen i bandet. Och dra upp de magmusklerna! Sakta böja sig framåt tills din kropp gör en 45-graders vinkel med låren. Långsamt sitta upp tills ryggen är rak mot stolen. Gör cirka 15 till 25 reps, beroende på din nivå och komfortzon.

sittande Twist

Sitt ner på golvet eller på en matta. Sträck fötterna ut framför dig och se till att dina knän inte böjas. Sätt bandet runt botten av fötterna och ta tag i handtagen, hålla händerna nära varandra. Spänn magen och vrid överkroppen åt sidan. Gå tillbaka till din ursprungliga position, pausa och vrida på den andra sidan. Fortsätt i ca 15 till 25 reps.

One-Arm Bend

Den här är också ganska enkel. Stå upp och sprida fötterna höftbredd. Ta tag i ditt motstånd band med båda händerna och händerna över huvudet. Håll din vänstra hand upp och din högra hand på en 90-graders vinkel. Sänk din högra hand åt sidan tills din arm linjer upp med bröstet och se till att du är upphandlande din mag- och ryggmuskler. Håll denna position för ett ögonblick och långsamt ta med din högra arm tillbaka över huvudet. Gör 15 till 25 reps.