XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fäktning är en rolig och spännande sport som ger bra motion. Men barnen kan skrämmas av dess skrymmande utrustning, och föräldrar kan ha bekymmer om säkerhet. När du engagera dig i det, men dessa farhågor försvinna brukar. Läs om möjligheterna av stängsel och de resurser som finns i ditt område.

Instruktioner

1 Visa dina barn en skrävlande film. Bland annat är fäktning ett sätt att på ett säkert sätt i ingrepp i alla de romantiska dueller. Klassiska filmer, såsom "Kapten Blod" eller "Robin Hood" med Errol Flynn, har stora dueller, men det kan vara lättare att engagera dagens barn i en modern film som "Star Wars" eller "Pirates of the Caribbean" -serien.

2 Ta reda på vilken typ av utrustning du behöver och hur mycket det kostar. Stängsel redskap är lite mer omfattande än utrustning för andra sporter, men det är inte överdrivet dyra och lokala klubbar kan ha barn stora versioner som du kan använda.

3 Leta efter en undervisningsprogram och / eller praxis utrymme i ditt område. Om du har en bra storlek hem, kan du låta dina barn träna i en stor källare eller bakgården. Utbildningsprogrammen är svårare att hitta, men ett antal platser runt om i landet erbjuder stängsel klasser för barn. Sommarläger och liknande program kan ha stängsel program också, som en del av sin regim av verksamheten.

4 Uppmuntra ditt barn att hålla på det. Liksom allt annat, förbättrar stängsel med praktiken ... och inte många barnen njuta öva något. Gör praktiken en del av sin rotation av hushållsarbete och om han blir ovillig, påminna honom om att Luke Skywalker och Jack Sparrow som behövs för att träna också.

5 Kontrollera om lokala turneringar i ditt område och se om de har en ungdom division. USA Fäktning Föreningen har ett barn-program med ranking och punkt tilldelning (se Resurser nedan). Medan ditt barn kanske inte nästa OS-guldmedaljören, det är ett bra sätt att involvera honom i sporten och utsätta honom för andra barn med samma intressen.

Tips

  • Fäktning är mycket säker, men som alla sporter, kan utrustningen vara farlig om den inte används på rätt sätt. Om du engagera ditt barn i fäktning, se till att han sätter på rätt skyddsutrustning och bedriver det bara på lämplig plats.