XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur de gör Mässing Rifle målen?


Produktionen av mässing gevär eller kassetten är en högt mekaniserad industriell process. Processen innebär många steg och omvandlar en rund mässings skiva till en precisionsformad skal hölje. Enligt webbplatsen AccurateShooter.com arbetet med att utforma vapnet fallet är identisk för sport och jaktvapen som det är för militärt artilleri. Enhetliga gevärs fall spela en roll i noggrannheten av skjutvapnet. Hög kvalitet gevär fall alltid föreslås.

Bildar Tube på Case

Varje mässing gevär fall börjar som en mässingsknapp. Storleken på knappen eller skivan är jämn och beräknas ge åtminstone den mängd koppar som behövs för att forma gevärs fallet. Mässings tvingas av högtrycks hydrauliska kolvar genomhärdat stålformar i ett rör i närheten av diametern hos patronen med en sluten ände. Denna process är känd som strängsprutning. En liknande process använder högtrycks baggar att dra mässing runt en stålmatris. Detta är känt som dragprocessen. Båda används i processen att göra mässing gevärs fall, men strängsprutningsprocessen är vanligare.

Skärning och Basic Shaping

Efter det att röret av patronen bildas, är det trimmas till rätt längd. Basen av geväret höljet tvingas in i en stålmatris, återigen med användning av en högtrycks hydraulcylinder, för att bilda den fyrkantiga botten av väskan. Denna process skapar en tjockare bas, eller golv, av vapnet fallet som kommer att tjäna som platsen av primern fickan och kanten av höljet. Allt avfall mässing som genereras av dessa processer är vanligtvis fångas och återvinnas.

slutlig Shaping

Halsen av vapnet fallet bildas genom att trycka den delvis formade patronen in i en annan stålmatris, med hjälp av högtrycks hydraulcylindrar. Kanten av höljet skärs, med användning av en stål verktyget på en svarv. Primern ficka, ett litet hus i basen av argumenten för primern med ett hål som sträcker sig till det inre av höljet, är bildad med användning av en stans, eller borras på plats.

Rengöring

Mässing gevär fall vanligtvis rengörs i en torr tumlaren fylld med rengöringsmedium.

Distribution

Tillverkade mässing gevär fall säljs till idrottsmän för hand lastning eller säljs till en ammunitionstillverkaren för lastning och marknadsföring som gevärspatroner.