XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Komma i form och öka hjärt uthållighet betyder inte spendera timmar på en stillastående cykel, löpband, eller göra oändliga steg aerobics. Många gym erbjuder latinska aerobics klasser som Zumba som ger intensiv träning genom latinsk dans. När dansar för aerobics varje person följer mannens steg mönster.

merengue

Merengue består av 3 rörelser, sido steg, steg framåt och tillbaka steg.

Grundsidosteg rörlighet för aerobics börjar på första kryssen. Steg till vänster med vänster fot, flytta den högra foten tillsammans till inre vänstra och att sätta vikten på vänster fot. Därefter byta viktbärande benet till rätta, och vända steget. Detta är i grunden en glidrörelse till höger och vänster.

Efter avslutad sidosteg framåt med vänster fot. Överför vikt till vänster fot, och drar höger fot framåt, överföra vikten till höger fot.

Att komma tillbaka till ursprungsläget, steg bakåt med vänster fot, och drar den högra foten tillbaka till utgångsläget.

Kom ihåg att efter dessa steg behärskas, är det viktigt att svänga höfterna samtidigt utförande av stegen.

salsa

Salsa rörelser kräver konstant svängning av höfterna, som bidrar till att skapa övningen. Salsa är en gungande rörelse som hålls i takt med rytmen under hela dansen. Rörelserna bör påskynda att hålla en snabb rytm, eller sakta ner som musiken saktar.

Börja med båda fötterna ihop, sedan steg framåt med vänster fot. I en gungande rörelse, överföra vikten på baksidan höger fot. Sedan steg tillbaka med vänster fot, och pausa på takten. Nästa steg tillbaka med vänster fot, pausa, sedan steg tillbaka med höger fot. Rock framåt med vänster fot, och steg framåt med höger fot. Upprepa processen.

Cha Cha

När stega igenom denna övning minns Cha Cha följer detta slag; 1,2, cha, cha, cha, steg, 1,2, cha, cha, cha. Cha Cha handlar om att överföra vikt från den ena foten till den andra, minnas detta kommer att bidra när stegen är inlärda.

Börja med att placera fötterna ihop. steg då fram med vänster fot, lämnar den högra foten på plats. Sido steg med vänster fot, flytta din vikt till vänster. Flytta sedan den högra foten till vänster fot. Nu sido steg med vänster fot, sedan flytta den till baksidan. Flytta den högra foten tillbaka för att möta den vänstra foten. Nu sido steg åt höger, flytta vikten till höger ben. Flytta vänster fot till höger fot, och sido steg med höger fot. Flytta den till baksidan, och flytta vänster fot tillbaka för att möta den högra foten.