XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vid någon punkt i livet, behöver en läkare alla. Du behöver även en läkare att ge dig in i denna värld. Att hitta en lokal läkare kan ibland vara en utmaning, dock. Här är några tips som hjälper dig att hitta en lokal läkare, baserat på dina inställningar och andra faktorer.

Instruktioner

Hur hitta en lokal läkare

1 Antalet ett sätt att hitta en lokal läkare är genom mun till mun. Det kan vara till din fördel att välja en läkare som kallas dig av en befintlig patient, som du känner och litar på. Flera personer som borgar för detta läkare skulle vara ännu mer av ett plus.

2 Kontakta din lokala gula sidorna. Titta under rubrikerna "Läkare", "Family Practice", "General Practice" eller "Clinic." Det är bäst att begränsa sökningen ner till den specifika typ av läkare du letar efter, till exempel "gynekolog", "Podiatrist", "kardiolog", "kiropraktor", "Obstetrician" eller "barnläkare."

3 Titta på Internet för styrelsen certifierade läkare i ditt område. Skriv in namnet på din stad, stat och sedan legitimerade läkare i en sökmotor. Detta kommer att bli en mycket bred sökning och du kommer att behöva begränsa den grundar sig på de resultat du får. Eller kolla på nätet läkare kataloger. Se resurserna nedan för exempel på nätet läkare kataloger.

4 Kontrollera med ditt lokala sjukhus för listor över licensierade läkare, kirurger och specialister, som är godkända för att öva på sjukhuset.

5 När du har gått igenom alla stegen ovan, kommer du att ha en lista över läkare att välja mellan. Begränsa ditt val till en som bäst passar dina behov. Kör av kontoret för att få en första hand titta. Ring kontoren att ta reda på om de accepterar din typ av försäkring och om de tar emot nya patienter. Detta kan begränsa listan avsevärt. Slutligen anser dina egna känslor. National Institutes of Health föreslå att fråga dig själv vad dina egna preferenser är. Vad är din magkänsla? Föredrar du att arbeta med en manlig läkare eller en kvinnlig läkare? Föredrar du en solo utövare eller läkare i en grupp praktiken? Tycker också om var de befinner sig och om det kommer att vara bekvämt att besöka denna läkare. Han eller hon kan och certifierade för att vara din läkare på sjukhuset närmaste? Om inte, vad ska du göra i händelse av en nödsituation?

Tips

  • Saker att bedöma välja en läkare är: utbildning referenser, licensiering, erfarenhet, rekommendationer, specialisering (om någon), placering och tillgänglighet, betalningsvillkor, rykte och livslängd i området. Slutligen hjälper det om du vill läkaren. Vad är din första intryck av läkaren och hans praktik?
  • Staten kräver en licens för att praktisera medicin för en anledning - för att skydda din hälsa. Vara flitig att säkerställa att du har valt hälsa provider har alla nödvändiga referenser för att behandla dig rätt. Till exempel har många tandläkare gör ortopedisk arbete men de är inte ortopeder. Många kliniker erbjuder närvårdare och läkare assistenter, men de är inte licensierade läkare. Se till att medicinska referenser passar dina behov.