XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Klåda och utveckla ett utslag skulle göra någon obekväm. Torr hud eller allergiska reaktioner mot kemikalier, tvålar, färgämnen, insektsbett eller något som har berört huden leder listan över orsaker till klåda och utslag. I stället för syntetiska krämer, använda naturliga huskurer för klådan eller utslag. Hitta dessa produkter i kök, badrum eller ens i trädgården.

Vad du behöver

Undersök badrum och tvättlösningar. Kontrollera för att se om någon av dem nyligen ändrats. Detta kan orsaken till klåda och utslag. Om något har ändrats, slå tillbaka till den ursprungliga produkten. Kolla livsmedel och drycker i köket för att överväga en eventuell födoämnesallergi.

Produkter som havregryn, citronsaft, kokosolja, mandel blad och papaya frön effektivt läka och sänka obehag nivån klåda och utslag. Olivolja, aloe och kamomill te innehåller också läkande egenskaper för utslag. Ha en mortel praktiskt för enkel slipning frön eller örter. Skaffa ett par finger Clippers och bomullshandskar eller sockor. Nageln Clippers förkorta naglarna och handskar eller strumpor ge skydd från naglarna medan du sover.

Lugna och Heal

Häll en kopp eller två av okokt havregryn i en balja med ljummet vatten. Varmt vatten kommer att irritera huden. Blötlägg i vatten i cirka 20 till 30 minuter, helt täcker utslag. Detta lugnar klådan. Blanda citronsaft och kokosolja tillsammans för att ge omedelbar lindring till huden. Krossa papaya frön med mortel och mortelstöt för att skapa en pasta som du ansöka direkt till irriterad hud. Krossa mandel blad och tillämpa olja direkt till det drabbade området. Den mandel extrakt lugnar klåda.

Gnugga olivolja direkt på huden. Det ger näring åt huden och uppmuntrar läkning. Fördela och applicera aloe direkt från plantan. Aloe innehåller lugnande och läkande egenskaper. Koka kamomillte, låt svalna och tillämpas på utslag med en svamp. Dricka kamomillte och andra citrus produkter för att främja läkning inifrån.

Korta nagel längd med Clippers, vilket förhindrar långa naglar från att göra mer skada när repor. Runda naglar med en nagel fil för extra förebyggande. På natten, täcker händer med handskar eller strumpor. Du skrapar stilla medan du sover, så det skyddar dig från att bryta huden om du försöker repa när de sover. För mer information, kontakta din läkare.