XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fyller i en Chip på en Snowboard


Snowboard tar ofta en hel del övergrepp när upp på berget, och det är inte ovanligt för dem att få repig, flisas eller repas under cykling. Kosmetiska märken och repor är i allmänhet inte ett problem, men om de är tillräckligt djup för att penetrera det centrala laminatet, kan de i hög grad försvaga brädan, gör den farlig. Dessa djupa märken och repor bör repareras av en professionell, men du kan fixa mindre ytliga själv för att förhindra dem förvärras.

Instruktioner

1 Ta bort bindningar snowboard med hjälp av insexnycklar, och vända den upp och ned. Placera rullade handdukar nedanför de punkter där näsan och svans kurvan uppåt. Placera en tredje under mitten av styrelsen mellan de bindande fästen för att hålla det stöd och hindra den från att böja.

2 Rengör styrelsen noggrant med flytande tvål och torka bort eventuellt överskott med hjälp av en mjuk trasa. Ägna särskild uppmärksamhet åt området runt och inuti chipet. Smuts eller grus som ingavs i det förhindrar polyeten bas vax från att bilda en tät försegling med styrelsen, vilket kan orsaka det att ruttna inifrån.

3 Använd lättare att värma upp pinnen och håll den cirka sex inches ovanför tavlan. Tillåta vaxet att smälta och falla på chipet. Oroa dig inte om du får några utanför chip. Fortsätt tills du har fyllt chipet fullständigt.

4 Låt vaxet svalna, sedan använda ett plastkort, som en gammal bibliotek eller kreditkort, för att noggrant skrapa överskottet av toppen, vilket ger en plan yta. Polera botten av styrelsen med en ren mjuk trasa för att säkerställa att vaxet är helt i nivå med basen av styrelsen.