XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger en Skateboard Flat Bar Rail


Gör din egen skateboard plattjärn järnväg är en enkel och prisvärd projekt. En skena 6 fot lång och 10 inches hög är perfekt för nybörjare och mellanliggande skateboardåkare. Om du vill ha en längre eller högre järnväg, helt enkelt öka dimensionerna.

Instruktioner

1 Skär träet ner till storlek. Ta din 4- med 4-tums med 8-fots träbit och mäta två 8 1/2-tums bitar och två 7-tums bitar, vilket gör en linje på träet i slutet av varje mätning. Ta din 2- med 4-tums med 8-fots träbit och mäta ut två, ett-fot långa bitar och en 6-fot lång bit, gör en rad i slutet av varje mätning. Mät längder än en gång att se till att de linjer du markerade är korrekta. Ta din cirkelsåg eller figursåg och skär längs de linjer som du har gjort.

2 Montera benen med hjälp av 7-tum lång 4- med 4-tums baord och fot lång två av fyra-tums ombord. Stand 4- med 4-tums ombord upp sitt slut och placera 2- med 4-tums ombord platt ovanpå med 4- med 4-tums ombord centrerad i mitten. Skruv fyra 2 1/2-tums skruvar i mitten av den 2- med 4-tums ombord anordnade i en kvadrat. Dessa block av trä är nu anslutna. Vänd på benen rätt sida upp så att 2- med 4-tums ombord är nu på plats. Skruva i en 4-tums vinkeln på vardera sidan av benet med hjälp av 1 5/8 tum skruvar. Detta hjälper till att stabilisera skenan. Gör två av dessa ben.

3 Fäst benen till sex fot lång 2- med 4-tums ombord. Skruva i benen som du just monterade på varje ände av sex fot lång 2- med 4-tums ombord med fyra 2 1/2-tums skruvar. Ta de två återstående 7-tum lång 4- med 4-tums skivor och skruva fast dem på skenan på samma sätt, vilket gör att alla ben är placerade två fötterna isär.

4 Applicera trälim till toppen av 6-fot lång 2- med 4-tums ombord och fästa ordentligt skära storlek plåt.

5 Placera klämmorna på järn för att se till att järnet förblir rak och limmet set ordentligt.

Tips

  • Du kan ändra material för slipytan till vad som fungerar bäst för dig. Skär den storlek och limma det på.
  • Bär alltid skyddsglasögon när du arbetar med trä och andra material.