XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

I traditionella inhemska kulturer, skillnaden mellan ett spjut och en grundläggande personal var en specifik del: den punkten. Dagens spjut finns i en mängd av mode, från de metall tippas kinesiska spjut används i kung fu praktiken till en replik av en Spartan spjut eller spjut. Med några mindre ändringar, kan praktiskt taget vem som helst göra den nödvändiga övergången mellan ett spjut och en robust vandring personal.

Instruktioner

1 Klämma eller på annat sätt säkra din spjut till ett fast föremål, företrädesvis en tabell eller arbetsbänk eller något slag. Dra en snickare skruvstäd eller C-klämma runt axeln och fäst det på ytan av objektet när du lägger en handduk för att undvika repor på axeln.

2 Mät avståndet mellan golvet och din armhåla genom att trampa på metallklämman i slutet av måttbandet och öka bandenheten till armhålan. Lägga till två eller tre inches från detta nummer, beroende på den önskade längden på din käpp.

3 Mät önskad personal längd på spjut, med början vid stum änden eller den andra änden från den punkt eller bladet. Tillsätt 1/8 av en tum för bladbredd och markera längden på spjut med en heldragen linje med hjälp av en penna eller markör.

4 LOSSA spjutet och skär den på anvisad märket med en spets-box såg. Testa längden på din nya vandringsstav och göra förkorta justeringar med sågen vid behov eller tills nöjd med personalen längd.

5 Sand kanterna på skärpunkten med bandslip eller sandpapper för att jämna ut ändarna på ditt spjut.

6 Använd ett roterande verktyg för att skära ytterligare mönster eller dekorationer i vandringsstav.

Tips

  • Använd alltid skyddsglasögon när du använder en spets-box såg eller någon annan elverktyg enhet, som flygande sågspån kan orsaka enorma långsiktiga skador på ögonen.