XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Upper Lip Hårborttagningscremer

Översikt

Ansiktshår kan vara en orsak till förlägenhet. Oavsett om du har överdriven ansiktshår på överläppen eller bara lite fuzz, kan du vara orolig för sin synlighet. Det finns grädde hårborttagningsmedel som finns i butiker som erbjuder en enkel, kostnadseffektiv och praktisk lösning för att ta bort oönskat hår från överläppen.

Nair Face & amp; Upper Lip Kit

Den Nair Face & amp; Upper Lip Kit har en kontur applikator för enkel användning. Enligt Nair resultaten varar upp till cirka tre veckor. Produkten fungerar genom att lösa hår strax under ytan av huden i 10 minuter, samtidigt som tar bort döda hudceller. Den innehåller återbalansering fuktighetskräm för att jämna huden efter hårborttagning.

Olay Facial Hair Removal Kit

Olay ansikts Hårborttagning Kit innehåller ett hår remover och en lugnande kräm. Efter applicering av håret remover i en tjock beläggning, är allt du behöver göra är att vänta mellan 5 till 8 minuter för att träda i kraft, sedan torka bort det. Den lugnande och vaxartad balsam lämnar huden hydrerad och mjuk. Det skyddar också huden genom att minska risken för irritation, rapporterar "InStyle" Magazine.

Sally Hansen Ren Behållare sation Hair Remover för ansikte

Sally Hansen Ren Behållare sation Hair Remover för ansikte kan du ta bort hår från överläppen med precision tack vare den inbyggda pumpdispenser. Enligt "kvinnodagen" Magazine, är denna produkt lätt att använda och fungerar på så lite som fem till tio minuter. Håret avlägsna lotion innehåller ingredienser som är skonsamma och lugnande på huden, såsom aloe och kamomill.

Avon Skin så mjuk

Avon huden så mjuka färska och Smooth Facial hårborttagningscreme bort hår från överläppen bara 2 1/2 minuter efter applicering. Den är lämplig för mjuk eller grova hår. Krämen är parfymfria och innehåller aloe för att minimera irritation på känslig hud. Den innehåller också guava, gul päron och hallon att ge det en uppfriskande doft. Enligt Avon, skulle 94 procent av användarna rekommenderar produkten till en vän.