XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sätt att motivera Cheerleaders


Cheerleaders arbetar hårt på sina rutiner för att väcka fansen och motivera sitt lag att vinna, men de behöver lite motivation sina egna för att få dem i en anda av händelsen. Motivation kan komma genom att dela inspirerande budskap, erkänner deras prestationer, upprättande av en online-närvaro och främja enighet om truppen.

Inspirerande Meddelanden

Inspirerande budskap kan ingjuta lagandan så nödvändigt för cheerleaders för att hålla upp sin positiva energi. Upplyftande, motiverande meddelanden kan omfatta "Cheer så att de vet att vi har storhet att visa!" och "Heja på till seger! Vi är en del av laget också!" Sådana meddelanden kan lyfta andar cheerleaders som kanske tror att de ska ha någon effekt på spelet.

erkännande

Erkännande kan ge cheerleaders med en känsla av prestation. Detta kan helt enkelt vara små indikatorer på vad de har åstadkommit. Detta erkännande skulle kunna ske på ett lag anslagstavla. Till exempel kan du använda laglogo att markera punkter, och varje gång en cheerleader gör något anmärkningsvärt, får hon en annan logotyp bredvid hennes namn. Noter åtgärder kan omfatta perfekt närvaro på praktik eller bemästra en ny cheer rutin.

Online närvaro

Ett team webbplats kan bygga en känsla av gemenskap på cheer trupp även när cheerleaders är inte på praktiken. Du kan bekräfta laget landvinningar på webbplatsen. Medlemmar i en trupp kan erkänna varandras arbete med stödjande kommentarer på webbplatsen, till exempel att skicka "Bra jobbat!" och "Great hejar!" efter spel. Du kan också skapa en Facebook-sida för att möjliggöra sociala nätverk mellan gruppmedlemmarna och marknadsföra sina framgångar till andra online.

Enhet

Kanske den viktigaste egenskapen av en cheer trupp är enighet. Om cheerleaders inte komma överens, kommer de att ha svårt att förmedla en glad och stödjande attityd till lagen som de är hejar. Med truppen uppnå ett mål tillsammans kan binda dem i en gemensam sak och övervinna tvister. Till exempel kan du ha laget försök en ny och särskilt svårt rutin. Medlemmar av truppen måste arbeta tillsammans för att möta utmaningen.