XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ökar din bowling Genomsnitt


Vem som helst kan säga att nyckeln till att öka din bowling genomsnitt utövar din bowling rörelse om och om igen för att få den perfekta slaget. Men för människor som har antingen utmattad den vägen eller inte har tid att spendera timmar i en bowlinghall, det finns andra sätt att öka din totala effektivitet som ett plommonstop och förbättra din genomsnittliga poäng.

Instruktioner

1 Utvärdera din utrustning. Din bowling genomsnitt kommer inte vara så hög som det kan vara tills du har en egen bowling skål och bowling med de tyngsta bollen du kan använda utan svårighet.

2 Öva kasta en krok skott. Om du för närvarande använder en rak på bowling skott, är din bowlingklot eftersträvas bara stiften i mitten och inte de på sidan; Därför lämnar dig mer mottaglig för bowling en splittring. En krok skott som kommer över banan är mer sannolikt att träffa fler stift, som kommer att förbättra din bowling genomsnitt.

3 Lär dig att utnyttja oljemönster din bowlingbana. Nybörjare bowlers är omedvetna om det faktum att den olja som släpps ut på bowlingbanor är utformade på olika sätt, och dessa skillnader uppgår till vad som kallas "skott". Standard skott på din lokala bowlinghall kallas "hus skott", som typiskt använder en oljemönster som har tyngre mängder olja längs mitten av banan, vilket skapar en "hold" som påverkar din boll mot mitten av körfält. Att veta detta, kan du justera bilden med att bekanta dig med huset sköt på din lokala bowlinghall och dra nytta av att hålla banan har på bollen.

4 Leta upp en PBA Practice Center på pba.com och praktik bowling på en PBA oljemönster körfält. PBA oljemönster skapar svåra skott som inte är utformade för att hjälpa dig så mycket som standard hus skott. Genom att öva på dessa mindre förlåtande oljemönster, kommer du att bli vana vid att få mindre stöd från oljemönstret, vilket i sin tur bidrar till att förbättra din noggrannhet och poäng.

5 Öka din bowling hastighet. När du öka hastigheten på din bowlingklot, ökar du den kraft med vilken din bowling bollen träffar stiften. Genom skärper din baksving, kommer du att öka den hastighet med vilken din bowling bollen lämnar handen och reser ner banan.

Tips

  • Öka din hastighet kan förbättra din poäng, men offra noggrannhet för hastigheten kan ha motsatt effekt.