XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en cykel pump


De flesta cyklister inte bära en pump med dem. För det mesta, det är bra. Men det kan komma en tid när du behöver en. Denna guide kommer att visa dig hur man bygger en liten cykel pump som tar upp mer utrymme än en självlindnings cykel lås.

Instruktioner

1 Skjut luft chuckar på motsatta ändar av slangen.

2 Bildas öglor på slangen. Detta kommer att bygga mer lufttryck och skapa en stadig ström av luft.

3 Ring en vän att använda sin bil, använda din egen bil om det är nära, eller flagga ner en bil som en sista utväg. Större fordon med större däck, som Hummers eller F-150: s, fungerar bäst, eftersom du kan ta mer luft från en större däck utan att göra så mycket av en märkbar skillnad som med en mindre bil.

4 Håll slangen lindad. Ta bort ventilkåpan däcket från bil- och cykeldäck de. Sätt luftchucken i bildäck ventilen och den andra änden i cykeldäck ventilen. Linda slangen och fylla cykeldäck med luft. Lyssna efter några väsande ljud som skulle tyda på ett hål i däcket som måste lagas.

Tips

  • Håll pumpen på cykeln. Det väger bredvid nothing.It är bäst att hålla slangen med några däck patchar och en extra inre rör i fall punktering är något allvarligare än slitage.
  • Använd alltid samtycker fordon. Att gå ut i en parkeringsplats och stjäla luft är stealing.Be medveten om farorna med flagga ner en bil.