XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

dopp Tone

Toning armar med simning är bara en av de många fördelarna med denna stora sport. Simning regelbundet kan tona din totala liv genom att koppla din kropp och själ, bränna kalorier och öka uthållighet. För att få full nytta av simning, men måste du simma regelbundet och minst en timme åt gången. De flesta experter menar en daglig simma. Om det inte är möjligt för dig, prova åtminstone tre gånger i veckan.

Tone och Dra

Tone och dra dina armmuskler med ett par verktyg i vattnet. Simma handskar som är viktade göra bra verktyg för att öka muskeltonus. Bär vägda simma handskar när du simmar fram och tillbaka över poolen flera gånger. Tone armarna med en kick-board i poolen. Ligger över kick-styrelsen och låta överkroppen för att hänga ut. Använd endast armarna för att simma över poolen. Dina armmuskler arbeta extra hårt dra kick-board och kroppen genom vattnet.

Lekande bra arm övningar

Du behöver inte extra utrustning för att tona dina armar med simning. Arm övningar i poolen är enkla. Bara simma fram och tillbaka över poolen, bara med hjälp av armarna för att dra kroppen genom vattnet. Låt dina ben hänger löst och göra dina armar gör allt arbete. Armarna känner allt motstånd i vattnet och muskeltonus förbättras stadigt. Det kommer inte att dröja länge innan du ser en markant skillnad i täthet av överarmen muskler. Bygga muskler bränner fett och stramar och toner huden.

Hang Ten

Förbättra muskeltonus i armarna när du hänga på kanten av poolen i den djupa änden. Sätt bara fingrarna på den övre kanten av poolen, ur vattnet. Dra överkroppen ovanför poolens kant medan sparka fötterna samtidigt. Känn musklerna i armar kontrakt. Håll att posera för ett par minuter innan du kopplar tillbaka i vattnet. Dessutom ligger på rygg på en uppblåsbar flotte i poolen. Gör ryggsim med armarna och driva själv genom vattnet. Detta är en annan övning som förbättrar arm muskeltonus.

Toning Arms att läka

Använda poolen för att läka muskelskador i armarna. Stå i poolen med fötterna på undersidan. Låt din skadade armen för att slappna av och flyta ovanpå vattnet. Motstånd från vattnet bygger styrka i muskeln och ombyggnader muskeltonus, men sätter inte smärtsam belastning på muskeln.